АУБТМ-20-3Д-корак модел-Алтиум

S

sujitpatil

Guest
Здраво, Заправо сам пројектовању ПЦБ који садржи Блуетоотх АУБТМ-20. Дакле, за 3-Д поглед на ПЦБ-и неед СТЕП фајл АУБТМ-20.со ако неко има молим вас да проследите линк тако да могу преузети и ја ћу га користити.

Могли бисте покушати [урл = хттп://ввв.3дцонтентцентрал.цом/дефаулт.аспк] 3Д Садржај Централна [/ урл] они често имају много ПЦБ компоненте - Унфортунетли не један ваш тражите, али они имају одељак захтев.

Да сам преузети датотеку корак за друге цомпонентс.Бут и неед корак фајл за АУБТМ-20.И затражио исто на 3-Д садржај централ.Мост компоненти су доступни на вас ит.Тханк. оно што је Ваше мишљење о следећој ситес.Цан добијамо бесплатне 3-Д тела овде за бесплатно. [УРЛ = хттп://ввв.симплифиедсолутионсинц.цом/] поједностављени Солутионс Инц ИДФ-то-3Д, 3Д ПЦБ КОРАК Библиотека за Алтиум, Про / ЕНГИНЕЕР Савет Мапа Алат [/ урл].

Можете добити 3Д тела, али не и бесплатно .... $ 699 долара годишње.

Ако било који други сајт нам обезбеди 3Д тела за бесплатно онда реците ми да ....................

Не знам ни То је нешто што тражим да додате [урл = "хттп://ввв.пцбцомпонентлибрариес.цом"] ввв.пцбцомпонентлибрариес.цом [/ УРЛ], али то неће бити довољно да се ускоро имплиментед помогне са овим захтевом.

Ок ја ћу створити само 3Д тело у Алтиум као поље (висина, ширина дужина). И ја ћу проверити другом месту. Хвала

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back