АЦ струја очитавање колу дизајн

4

466576266

Guest
Поздрав, анионе.и пм пројектовање АЦ струја детекцију коло за моје моторне контроле. а мој проблем је: како да конвертујете АЦ струја у једносмерни напон који се може обрадити МЦУ? Може ли ико, дајте ми неке савете? Узгред, желим да дизајн са интегрисаним ИЦ кола, као што је појачало изолацију .. и АЦ струја мозда: Врмс = 15А, фреквенција 50Хз = Хвала унапред

Идеје за АЦ струја очитавање и мерење .............. Нема серије отпорник је потребно, изолација укључени. [УРЛ = хттп://ввв.аллегромицро.цом/ен/Продуцтс/Цатегориес/Сенсорс/цуррентсенсор.асп] струјна клешта ИК [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://ввв.аллегромицро.цом/ен/Продуцтс/Десигн / Тецх_Пубс.асп # б] Аллегро | Технички Публикације [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://ввв.лем.цом/хк/ен/цомпонент/оптион, цом_цаталог / задатак, дисплаисерие / СЕРИЕ ЛТС% 20 -% 20ЛТСР % 20 -% 20ЛТСП/оутпут_типе, /] Лем сајт - Тражи [/ УРЛ] [УРЛ = # мсг44779 хттп://ввв.еевблог.цом/форум/индек.пхп?ПХПСЕССИД=д98505дд182329фц93е2еа85956940ф5&топиц=3350.мсг44779] Изоловани мерење струје [/ УРЛ] Поздрав КАК

погледајте ове линкове [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад107819.хтмл [/ УРЛ] [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад165786.хтмл [/ УРЛ] [УРЛ] хттп:// ввв.едабоард.цом/тхреад61847.хтмл [/ УРЛ]

Најједноставнији начин за конвертовање АЦ струја од 0 ... 15 је коришћење малих трансформатора наизменичне струје на које можете да додате један петље жице као примарни "навијање". Онда други мултитурн намотају ће генерисати напон наизменичне струје, сразмерно броју однос окреће. Користите изоловане жице од бакра, ~ 1,5 до 2,0 мм пречника, тако да неће бити вруће са 15 пролази кроз њега. Један укључите трансформатор могао генерисати до неколико волти на секундарном, онда можете да додате диода исправљац и тако добијате ДЦ напон пропорционалан наизменичне струје. Било трансформатор наизменичне струје могу да се користе, са једним добрим намотаја на њему. Проверите да ли сте инсталирали уређај заштићени изолован случај и са терминалима; Сигурност на првом месту!

Хвала за све Ур одговор. ћу их прочитати са срцем, у знам да сам само бегуннер електронике. Хвала у поново.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back