Ален и Холлберг књигу: Аналогни

S

sankudey

Guest
Хи било може дати линк за следеће књиге .... 1.Аналог -> би Ален / Холлберг 2.ЦМОС--> би Бејкер и др. др.

За прва књига мислим да може наћи овде: [урл] хттп://ввв.еце.утекас.еду/ ~ Холберг / нев_тект.хтм [/ урл] Реци ми ово је књига која вам је потребна или не. Поздрав, салам.

за прву верзију другог књиге [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц139383.хтмл [/ урл] поздрав

[Куоте] За прва књига мислим да може наћи овде: х ** п: / / ввв.еце.утекас.еду/ ~ Холберг / нев_тект.хтм Кажи ми је ово књига коју треба или не. Поздрав, салам [/ куоте] Здраво Салам. Линка ради ... али само четири поглавља постоје ... други су празне или не преузети .... могао у цхецк ит оут .. тхнкк ... санкудеи [/ куоте]

[Куоте = санкудеи] [куоте] Здраво Салам, линк ради ... али само четири поглавља постоје ... други су празне или не преузети .... могао у цхецк ит оут .. тхнкк ... санкудеи [/ куоте] [/ куоте] Здраво, Можете преузети целу материјал Ален-Холберг књиге (поглавље слајдова) са овог линка: [урл] хттп://ввв.елецтроманиа.ро/довнлоад/царти//индек. пхп акт = виев? & ид = 5 [/ урл] Бхаратх

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back