Аллегро ВЕШТИНЕ ПРОГРАМА

V

varan

Guest
Може ли ико АКЦИЈА Аллегро ПРОГРАМИ ВЕШТИНЕ? Где могу да добијем Аллегро програма вештина? Свако ко да ми помогнете .............

Будем прецизнији молим вас. Уредник може бити никога као што Нотепад или УлтраЕдит. Ваш створио вештину код је ваше и можете слободно да га дистрибуирате (осим у власништву фирме).

Хвала на одговору. Само сам чуо вештина програму, то је нешто као текстуалну датотеку. Морам да знам како да цреате.Плеасе деле све датотеке вештина, ако имате. Молимо вас да Потребан

Здраво, Корак 1. потребно је да имате Аллегро стручне лиценце. Студио неће радити. Степ2. У стручним лиценцу у командној линији откуцајте вештине него Ентер. 3. корак. да ће ићи на вештину брз. Овде учита фајл вештина као оптерећење "Е: / скилл_филес / киз.ил" него ући. обавештења напред употреба смањи уместо назад смањи за директоријум идентификацију. 4. корак. откуцајте екит него ентер.иоу доћи поново назад у командној линији. Степ5. упишите цомманд име вештина датотеке. Да бисте видели име команде ..... отворен вештина фајл са ВордПад потразите линију као што је испод аклЦмдРегистер ("вдроп" 'фнц_Старт) Реч у наводницима је ваша команда. Ако је било сумње порука овде ....... ....... ћемо предузети даље. Мањеет

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back