Алтиум Дизајнер ПИН-замене измедју игле у различитим деловима?

J

JohnG300c

Guest
Ја сам ради на ДДР2 интерфејс који захтева пуно пулл-уп отпорницима. Мој дизајн користи Кс8 отпорник низова. У циљу минимизирања траг дужине клица Волео бих да могу да користе ПИН-замене измедју отпорник низова који су, након што је постављен на ПЦБ-а, могао отпорник низ пинова једноставно бити прикључен на најближе сигнала потребна раскида. Другим речима, ми би требало да поново доделите нето од једне Кс8 пина отпорник низа на други ПИН у истом или другом Кс8 отпорник низ. Алтиум Дизајнер ПДФ докумената (АП0138) наводи да је део замене само ако је учињено делови су замењени су сви под-делове истог дела. Да ли постоји решење за овај проблем, или ћу морати да ручно мењате нето ознаке у мом шема и гурните измене назад са ПЦБ-а? Хвала.

Постоји један начин, али то није баш леп. Направите једну компоненту (и симбол и отисак), која се састоји од свих отпорника. Наравно, то се може радити само ако можете да унапред одлучите где на плочи су сви они ће отићи. То би могло такође бити досадни приликом креирања бом и Пицк-места података. Хуго

Хвала. На крају сам није потребна да замене, јер сам одлучио да користи серијски престанка уграђен у моју ФПГА (спори 200 МХз ДДР2 интерфејс). Неколико преосталих Пантс су пински ручно заменити.

Мислим да то можете да урадите помоћу мулти-капије шематски симбол и затим користите део замене у ПЦБ Едитор. Иако је можда то само за један део у том?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back