Алтиум, извоз слика са 3Д

Z

zuzu

Guest
Добро .. после неколико дана интензивних игра са Алтиум (и мало ПЦБ-концепт разумевање проблема) ја закључујем да је заиста је одличан софтвер. Био сам импресиониран је једноставност концепта библиотека, посебно када је дефинисао корисник се потреба. Такође, СолидВоркс 3Д моделе за пакете су успешно увезени без икаквог проблема ... заиста невероватан 3Д едит моде. Међутим, осим штампа (пун) екран:) постоји било каква шанса да снимите статичне слике из 3Д виде као пнг, гиф, итд? Такође, постоји могућност за извоз целу 3Д ПЦБ-у Ацробат ПДФ (3Д) формату? Хвала пуно,

[КУОТЕ = Зузу; 891205] ... Међутим, осим штампе (пун) екран:) постоји било каква шанса да снимите статичне слике из 3Д виде као пнг, гиф, итд? [/ Куоте] цтрл + ПртСцн ће копирати целог екрана у оставу. Затим можете да налепите боја и сачувајте као ...

У 3Д моду можете Филе -> Саве Ас -> Извоз корак, а то ће сачувати целу ПЦБ као корак модел који можете да прочитате у други програм (нпр. Инвентор, и мислим да СолидВоркс или Ацробат Ектендед). Не изгледа толико добро као што то чини у Алтиум, сви делови су ту, али не можете да видите трагове на ПЦБ-као можете у Алтиум.

Смо извозили сам КОРАК фајл (Филе -> Саве Ас -> Извоз кораку), али не може да га отвори. Покушао сам неколико различитих програма (нпр. СолидВоркс еДравингс 2011, еДравингс РапидФире Лите и остали), али сви ми даје исту поруку о грешци: неважећа или оштећене КОРАК датотеку, а затим пада. Чак Алтиум не можете да отворите датотеку само по себи. Да ли је неко суочава такав проблем? - Тантудаису -

можда неко од ваших корак модела у ПЦБ је оштећен? Да ли сте покушали и извоз само ПЦБ себе да види да ли процес функционише?

Можете да одштампате 3Д у ПДФ. Поставите 3Д приказ желите у вашем ПЦБ-едитору. Иди на посао Филе -> Додај нови Документација -> ПЦБ-3Д графике. Онда цонфигуре -> Цустом -> Направи Тренутни положај камере. Ок. Принт / Објави на ПДФ-у. Уколико сте заинтересовани да сазнате више о 3Д и Алтиум види мој пост - Дизајнер - 3Д модела вашег ПЦБ-- то је стварно лако - (ФЕДЕВЕЛ) [/ урл]

Покушао сам да извезену датотеку корак на другом рачунару и радио! - Тантудаису -

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back