Амплифер за екпримент

P

poodina

Guest
Ја сам је потребна помоћ за пројектовање класе или класе АБ појачавача за фреквентни опсег од 100кХз-900Кхз. Направљено помоћу микрорачунара, ниво померила и појачан да буде чист синусни талас са пореклом на нулу. Имам ограничења коришћења + /-24В напајања или један 24В. Главни захтев појачала је да један излаз мора бити најмање 48В врхунцу [96Впп]. Овај сингл ће бити дати бакарне калем један ред. Имао сам идеја да користим трансформатор заједно излазна фаза за класу појачала да архивирате жељени излаз. Желите ли знати да ли је овај приступ исправан или постоји неки други начин да се постигне таласа 48волт врха, из једног [класу појачала] или дуал [класе АБ појачала] 24Волт снабдевање. Појачало за подешавање мислим употребе је у прилогу. [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/4_1299048200.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/4_1299048200_тхумб.јпг [/ ИМГ] [/ УРЛ] Ако било која друга идеја или било који други круг би бити цењена.

[Куоте] да бакарне калем једном потезу. [/ Куоте] није баш добра идеја за 100-900кХз опсегу плус морате да одговара излаз и оптерећења. Такође, не треба елецтролитиц кондензатора у колу емитора. Керамике или маилар нико неће урадити посао. Требало би имати у виду [Б] добит [/ Б] или на појачало и амплитуде улазног сигнала. У тренутку Твој опис недостају неке податке.

Домет сигнала од 100кХз-900Кхз је потребно да се пронађе одговарајуће фреквенције за мој експеримент. Апарат је једноставно окрените једну страну калемом, може бити увећана на окреће. Једном мора да се храни на калем, магматске поље мора бити откривено од стране секундарни намотај који је цео експеримент. Сада ЛК осцилатор се користи, и улазног сигнала на калем [Ово је Л ЛЦ осцилатора] врхова око 28-32 Волти. Морам да сазнам шта се дешава ако врх Волти се повећава. Такође, различите фреквенције. Дакле ово појачало подешавање иако,. Дизајн појачивач није проблем, [У] морам да знам да ли корак до трансформатора се користи у излазу ће ми дати вршни напон сам у потрази за, користећи класе појачало са снабдевањем од 24 В. [/ у] и улазни сигнал 12Волт врха [8.5В РМС]. Импеданса подударања може да се рукује. смоква је само груба дизајн идеја. Није стварна кола. Велики једноставно окрените једну страну калемом представља врсту оптерећења који ће бити повезан са појачалом.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back