Анализа стабилности на корак одзив и АЦ петље анализу

C

chang830

Guest
Здраво, ја радим стабилти анализе. Корак Анализа је показала да цируит није стабилна, јер смо открили да је неко звони чак и осцилације. Али АЦ петља анализа је показала да је фаза маргина је довољно. био збуњен сам га. Свако је икада наишао сличне ствари? Хвала

покушате да пошаљете Ур тестбецх АЦ анализа

Ако користите каденца систем, СТБ анализа може да се користи. Можда одговор је тамо.

АЦ анализа прави решење само око ДЦ рад тачке. Током великих пролазних сигнала коло параметара се мења и то је вероватно у неком тренутку стабилност цондиитион не схватају. АЦ анализа служи само за укључивање параметре кола да испуне критеријуме стабилности. И пролазне анализе за проверу, јер је још исправна. Ако у имати [дуго навлаженим] осцилације То значи да је Ур коло није стабилна или је близу тога.

Поздрав, за мене, ја никада не виде Изузетак од овог Бодеа ДИГРАМ теорију док осцилација почиње у малим сигнала региону. Оно што је овде потребно, ближе и пажљивим испитивањем од стране чвора чвора шта се стварно дешава у колу поред осцилација фреквенције. Један од начина да могу бити, покушајте да отворите петље, убризгајте мало синеваве у ОСЦ. Фрек. види се исход напон се појацава и његове фазе / таласни облик ...

Направио сам грешку пре него што сам завршио СИМ када су отворене петље фаза маржа> 60, али када затворите кола ствари су се промениле и утовар капа је уклоњен.

И желим да знају како да анализирају стабилности петље? Како прекршити да уради симулацију? ТХКС!

Здраво, мислим да можда постоји нека грешка када Ур разбијање петље за стабилност анализа. Може у пост фајл Ур околностима у којима Ур то уради .. И онда вероватно може да помогне у. Ура ДЦ радна тачка спој не треба да мења када Ур ради наизменичне анализе. Шта ру ради за ово?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back