Антена подударања трансфоремер, може бити даха? Како?

A

ahmad_abdulghany

Guest
Желим да одговара антену бич на мој рисивер, шта је најбољи начин за подударања? Да ли је трансформатор подударања? ИР Дакле, како могу да ветар практично да трансформатор? Потребан ми је линк на туторијал за такве теме .. Поздрав, Ахмед,

Трансформатор је само један од начина да се подударају .. Ова и друге методе описане су овде: [УРЛ] хттп://ввв.ицарс.орг/ЕФРА/Модуле% 20Ц/АнтМатцх.хтм [/ урл] Поздрав, ИанП

кад сам био дизајнирања моје ЛНА, само сам ставио подударања одељку 50Охмс користећи сврстава Л и Ц, да ли је суффециент да се подударају са бичем антене? Ево моје Шема ЛНА, то је улаз се подударају са 50Охм престанка какво год да је (антена или сонда или како год) [ИМГ] хттп://ввв.едабоард.цом/филес-ебоард/стабилити_4470.јпг [/ ИМГ] Молим вас коментар о то и мене исправне ако грешим у ономе што сам рекао горе Хвала Ахмед,

Шта је дужина вашег "бич антене"? Врста хране? Да ли је монтиран на гроундплане?

[Куоте = ВСУР] Шта је дужина вашег "бич антене"? Врста хране? Да ли је монтиран на гроундплане [/ куоте] λ / 4 дужине (75цм на 100 МХз), а не монтира преко уземљење, фид преко ПЦБ-путу? ... Шта ће то утицати?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back