Аутопилот за мале УАВ

F

faraz101

Guest
Желим да дизајн аутопилота за мале уав.цан неко рећи ми да где да почнете. и ја такође треба неке чланке о аутопилота. Бићу веома захвална ако неко може да ми да комплетну дизајн аутопилота са ПИЦ микроконтролером

Истраживање о акцелерометара и жироскопу.

хвала Дејвид али сам толико збуњена у ствари ми треба АП са надморском висином држите авионска брзина држите ГПС програмирати начин поена и додатака за став очитавање и корекција и на крају није у употреби било аутопилота. ако јесте онда ми рећи и водич ми о томе.

Хи фараз101! Аутопилот импементатион је веома тешко пројекат. Морате прво израчунати математичким моделима УАВ покрета за пример, ако ветар таласа "ударио" своје УАВ са леве или са десне аутопитол морају контролисати УАВ да бисте га преместили на прави начин, како би се компензовао ово вибрације. Покушајте да пронађете информације за авионе контроле! [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 16 минута: [/ цолор] [/ сизе] [УРЛ] хттп://динлаб.мпе.нус.еду.сг/мпелсб/аег/МАВ1/АТСЉХ.пдф [/ урл] [урл] хттп://иееекплоре.иеее.орг/Ксплоре/логин.јсп?урл=/иел5/9294/29543/01340552.пдф [/ урл] [урл] хттп://ввв.ацтапресс. цом / ПаперИнфо.аспк ПаперИД = 13519 [/ урл]?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back