БФП740 АВР модела нелинеарне анализе проблема?

E

emmetin

Guest
Поздрав свима .. Ми смо пројектовање ЛНА помоћу Инфинеон бфп740 и симулирано је на АВР Микроталасна канцеларија. Инфинеон у сајту, они дају АВР модел транзистора, али не можемо да имамо нелинеарну анализу, на пример; ОИП3. даје поруку о грешци "пресретање тачка мерења мора навести да би два или више" .. може неко молимо Вас да нам помогнете са нашим проблемом: осмех:. хвала

Здраво, Да, морате да користите ПОРТ2 са два тона да се измери ИП3 на појачало ... Такође, потребно је да помете улазна снага Радна користећи променљиву парцеле ИП3 ... Погледајте приложени ему за подешавање ... Ако и даље имате проблема а затим отпремите датотеку Ур МВО (*. ЕМП) да вам помогне да боље ... --- --- Мању

Здраво, ја сам помоћу два тона и већ преплавио али није могао поново пронаћи проблем, ја не могу да поново ОИП3 анализу: (Ја сам причвршћивање ЕМП фајл, ако би могао да има прилику да погледа, ја ћу бити захвалан.. Такође сам написати неке објашњења у "Десигн Нотес" Хвала вам за вашу помоћ, радује да чујемо од вас. .. Цем

Поздрав Цем, у ОИПН мерење страницу индекс ћаскање компоненте схоуд утакмице са реда кажу да у овом случају за 3. реда мора бити 6 или 6,02 ... тј ћаскање индекс 2,1 онда то ради фино ... погледајте приложене модификовани пројекат ... Такође сам сам видео да нисте бришући власти, уместо мерења ИП3 вс фреквенција ... Ако вам је потребна онда ИП3 вс улазна снага Свееп морате да користите блок симулацију контролу и помести моћ од -20 дБм, кажу да се парцеле и 0дБм ИП3 ... Надам се ово помаже ... --- --- Мању

Поздрав опет Мању, прво, хвала вам пуно на помоћи и времену. Ваши савети су веома корисни за мене, ја сам стварно захвалан. Имам једно последње питање, а ја треба да мере трећег реда одсечак помоћу два -20 дБм, улазног сигнала на 2,44 и 2,46 ГХз. почнем фреквенцијски опсег у "пројекту Оптионс" из 2,44 ГХз. али ја не знам индекс ћаскање комп. за мој опсег. треба да се помножи са 2,44 3? или нешто друго? Хвала вам Цем

[Куоте = тони_лтх; 866879] 2.44 * 2-2.46 * 1 или 2.46 * * 1 2-2.44 [/ куоте] хвала ти за поруку. треба да буду једнаки? у мом дизајну, 2, -1 и -1,2 нису једнаки, шта је разлог за то? добитак може се рећи да је скоро равна. Цем

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back