Бандстоп филтера

M

mustafapk

Guest
Здраво, ја сам радио на биомедицинске аквизицију сигнала од тела. Основни проблем са свим тим типовима сигнала је да су веома мале амплитуде па буке долази у њој. Може ли ико водич како да га уклоните прецизно, без било каквог утицаја на амплитуду и фазу оригиналног сигнала. Хвала

Трик је да се смањи пропусни опсег што је више могуће у складу са опоравља сигнал. Један од начина је да се користи хеликоптер. Дакле, право на улазу сте кратки свој сигнал на неким ниске фреквенције (много више него сигнал фреквенције), рецимо 500 Хз. Онда знате да су све сигнали карактеристике садржане у 500Хз таласни облик. То вам онда појачају и филтера је са 500Хз Појасни филтер са пропусним опсегом од 1Хз или тако нешто. Резултанта излаз је исправио и филтрирају сигнале да се опорави карактеристике. Искрен

Заборавио сам да каже да бука је од 50Хз. А сигнала фреквенција у опсегу од 0-120Хз.

Користите близанац Т-усјек филтер за [УРЛ] хттп://ввв.елеццирцуит.цом/вп-цонтент/уплоадс/2008/06/твин-т-нотцх-филтер-би-тл082.гиф [/ УРЛ]

Шта ако неко жели да повећа превише поретка.

Поздрав, Примена кола ми даје следећи резултат са променом у облику таласа, без обзира на оно што је фреквенција. [ИМГ] хттп://ввв.фрееимагехостинг.нет/уплоадс/2ц696цфцб2.јпг [/ ИМГ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back