Бежични пренос података коришћењем РФМ70

E

ediamondsrt

Guest
[Центер] [б] Атмел АТ89С52 + РФМ70 [/ Б] [ИМГ] хттп://и55.тинипиц.цом/25каи2к_тх.јпг [/ ИМГ] [ИМГ] хттп://и52.тинипиц.цом/33усктз_тх.јпг [/ ИМГ] [ИМГ] хттп://и52.тинипиц.цом/1зг6сфо_тх.јпг [/ ИМГ] [ИМГ] хттп://и56.тинипиц.цом/2инри4х_тх.јпг [/ ИМГ] [ИМГ] хттп:/ / и55.тинипиц.цом/9бцфнб_тх.јпг [/ ИМГ] [ИМГ] хттп://и56.тинипиц.цом/25по2з8_тх.јпг [/ ИМГ] [ИМГ] хттп://и53.тинипиц.цом/1418ахх_тх.јпг [/ ИМГ] [Б] видео: - [/ Б] [/ Центер]

изгледа интересантно, али морате да користите редовне слике, а не палчеве. (На пример, "хттп://и55.тинипиц.цом/9бцфнб_тх.јпг" би "хттп://и55.тинипиц.цом/9бцфнб.јпг")

Фантастично, ја бих да видим шема и кода, ако би био спреман да га поделим. Такође бих желео да позове и Едиамондсрт и Тинкерер73, као и свако друго лице заинтересовани за СубГХз / радиофреквентних да проверите нову групу: [урл = "хттп://ввв.едабоард.цом/гроуп146.хтмл"] Ембеддед Вирелесс Нетворкс [/ УРЛ] У ствари Едиамондсрт, то велико би ако би свој пројекат порука као нову тему у нашој групи, укључујући слике, видео и све друго желите да делите. Сам покушао сам да ову групу ресурс тачку са много везе са аппнотес, туторијала, савета и примера пројеката. Ти си више него добродошли да постављате линкове на битне детаље можете наићи.

Ох добра воља делите шематски

У ствари, ја донт имати схематски сам користио референцу кола дат у РФМ70 Лист са подацима.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back