Бесплатно РТОС за ЛПЦ2366

D

devendra_devgupta

Guest
Драги пријатељи ја сам у развоју апликација која користи ЛПЦ2366. су завршили сам возач дела, а сада сам одлучио да користите неке мултитаскинга у мом програму. Може неко ми сугеришу РТОС који је бесплатан (потпуно) и може се користити са Кеил / АРМЦЦ компајлера. Видео сам Фреертос, али не подржава ЛПЦ23КСКС у Кеил / АРМЦЦ компајлер Молим вас Хвала унапред Девендра

Моје знање из ове области је ограничен. Али ја предлажем да иду у фреертос.цом

[Куоте = девендра_девгупта] Драги пријатељи ја сам у развоју апликација која користи ЛПЦ2366. су завршили сам возач дела, а сада сам одлучио да користите неке мултитаскинга у мом програму. Може неко ми сугеришу РТОС који је бесплатан (потпуно) и може се користити са Кеил / АРМЦЦ компајлера. Видео сам Фреертос, али не подржава ЛПЦ23КСКС у Кеил / АРМЦЦ компајлер Угодити помоћ мене Хвала унапред Девендра [/ куоте] не Кајл алата већ дошао са неком врстом задатка-Свитцхер? Заборавио сам како се зове, нешто као РТКС? Хоће да раде оно што вам је потребно?

Здраво девендра_девгупта, Да, као СмартБомб1979 с правом рекао, Кајл долази са уграђеном РТКС кернела. Добићете готово све функционалности доброг планер у овоме. То се лако може уклопити у многим апликацијама које захтевају пребацивање задатака. Подршка за ово такође је добро из Кеил. Поздрав, вхн

људи сте стварно ми је помогао ћу пробати овај, и да ће питати да ли имате било каквих сумњи у том Хвала

Могу порта ни Фреертос ни РТКС за лпц2366. Ако ико има успешно портован, да ли је могуће да делите подешавања цоре или савете овде. Хвала.

ФрееРТОС може бити портован на ЛПЦ2366. Ту је лука вец за ЛПЦ23кк, али раде са ГЦЦ. Претпостављам да после суочавања са неке компилације грешке, бићете у могућности да га покренете са Кеил. - Амр Али

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back