Библиотека кеш ажурирање проблем у Орцад

N

nramesh

Guest
Здраво људи, Ово је из рамесх.И сам помоћу Орцад софтвера за шематски унос. И пред ово следећи проблем. Користи кондензатор има лоше особине (нпр: Недељко део број) Дакле направио сам мог новог либрари.Анд сам заменио кеш ту компоненту у схематски са очуваним својства (ако ја заменити својства, позив на број се такође мења га.. ствара проблем у ПЦБ-а) Онда сам ажурира да цахе агаин.Бут погрешан својства још тхере.И не може да уради упутство релцемент (стотине кондензатор) Помозите ми да се реши овај проблем.Ми личне поште.. је н.рамесхбе @ гмаилцом Поздрав , Рамесх Н

Мислим да је за ПЦБ дизајн у треба да се брине само две ствари: 1. Отисак компоненте 2. Део референтни број И зато само унесите отисак дела у прозору Пропертиес, ако у имати сличне делове копију паста. (Они ће имати исти број дела референца) на крају обележе Ур дизајн. (Користите безусловно ажурирање референца) Ово би требало да реши Ур Гири проблема

Хи, Хвала за одговор:. Д Стварни проблем није са ПЦБ, али са Орцад (шематски). Раније сам користио стару библиотеку (шеме) за дизајн. Сада сам ревидирана (нпр.: исправљају у схематски библиотека) особине због грешака у произвођача партнумбер. Дакле, морам да ажурирате схематски са нашим мења референтну компоненту референце.Со док реплацеинг кеш у схематски, ја очувана Тада њена својства (једна од опција постоји у Орцад да очувају проперти.Со да референтни број цомонент неће утицати) шематски кеш се ажурира (за ажурирање нових произвођача партнумбер) Али ствар је та својства Р не гетинг ажурирана проперли.Тхере је промена у ПЦБ-отисак промена алсо.тхат такође не добија упдатед.Ин мој дизајн, да компонента се користи скоро 800. тимес.Со ја не могу да га замени за мануалли.Тхе ПЦБ-а је такође овер.ПЦБ скоро цомплетед.Со Не могу да користим "замени имовине" опција која је авилабле са замени оптион.Иф цацхе ја користим ту опцију, ја сам да постави ту компоненту (800 компоненти) поново (због промене у односу број):.. лол: Одговори ми ... Јос једном хвала на одговору .... Ур Поздрав. Рамесх: лол:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back