Блуетоотх Вебцам

R

rina_1220

Guest
Хеи тхере. Имам веб камеру УСБ-а и ја бих да га прилагоди како би се то бежични. Да ли неко зна како да то уради? Да ли је могуће / вреди радите?

ако у имати Нокиа Сериес 60 телефон који има камеру, можете користити као даљински користити Блуетоотх вебцам.три С60 про.довнлоад га и инсталирати на оба рачунара и пхоне.у можете га преузети на [УРЛ] ввв.с60ворлд.цом [/ УРЛ] :) гуд срећа

Да. Имам телефон Нокиа 6111 мобилни. Али то није оно што сам мислио. Желим да се окренем мог УСБ веб камера у бежични један ... Тханкс аниваи

Размишљате ли бежичног преноса реалном времену видеа користећи Блуетоотх

У суштини мислим да постоје 2 проблема Прво -> Није довољно пропусног опсега (можда) Претпоставимо следеће. БТ донгле са БТ Спец. 1,1 (без ЕДР АК) Веб камера резолуције 640к480 дубина боје: 32битс / пиксел фрејмова: 24 фрамес / секунди тако (640) * (480) * (4) * (24) = 29,49 Мбит / сец и Блуетоотх пружа само Мак 738кбпс (или 783кбпс) У сваком слуцају потребан проток података се не могу добити преко Блуетоотх-а. Друго -> УСБ уређајима треба да се повежете на УСБ. Већина УСБ микроконтролера око ће само деловати као роб и на тај начин не може да опперате као домаћин уређај. Као такав УСБ веб камера неће директно интерфејс са микроконтролером иако постоје неки посао ароундс (ово је веома тешко, међутим не) Живели убица

бежични УСБ може да реши овај проблем, у теорији, максимална стопа ВУСБ је 480Мбпс.

Можете да користите свој мобилни телефон као Блуетоотх камера уз помоћ Веб камере Мобиола апликације. Проверите га на Варелек сајт: [УРЛ = хттп://ввв.варелек.цом/продуцтс/вебцам/индек.пхп] Мобиола Веб камера [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back