ВЕЛИКИ Степпер дривер! ШТА ЋЕ БИТИ ПРОМЕНА И НЕЕД?

S

skb7414

Guest
Поздрав свима, плс имају поглед на овај линк. [УРЛ] хттп://ввв.ст.цом/стонлине/продуцтс/литературе/дс/1334.пдф [/ урл] То је л297-л298 комбинација за вожњу степер мотора. И из дијаграма чини секвенца су генерисани од Л297 је само .... М ли у праву?? Сада желим да користим само као мој Л298 степер драјвер, у којем је секвенца генерисана мојим микроконтролера 89с52 ..... Да ли је могуће да се уради? И ако да, шта ће бити модификација ћу морати у том колу Л298?? плс телл ме ........

Да можете. Ви само хранити секунце од микроконтролера до брдиге улаза. Ако намеравате да искористе тренутни ограничавања, треба да будете у стању да осети струје помоћу отпорник. Ово је анлог сигнал који је потребан АДЦ који није присутан у 89ц52. Можете мислити неког екстерног кола да тренутна ограничења ако инсистирате на 89ц52. Срећно

погледу Л297 и Л298Н ... линк испод је моје искуство .. [Цоде] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц125423.хтмл [/ цоде] ако у потребна никаква даља питања .. У могу да питам .. Већ сам га користити за сада понекад .... поздрав, СП

Хеј, СП, Хвала пуно на одговору, прочитао сам цео чланак то ће бити врло корисно за мене сада. Али једна онетхер проблем је у томе, Л298 и Л297 није доступан у мом граду. Можете ли плс реците ми, који чип може заменити Л298??? Његов помало хитно. плс одговор

мислим Л298Н доћи раме уз раме ВТХ Л297 ... тешко је наћи директну замену ... И не буи онлине? ... Мој предлог би Б серија УЛНкккк .. УЛН је бафер инвертор Н ИЦ ... знам да не ради ... мислим СТ је веома познат ... у пронађете правилно Ур у региону .. или у могу резервисати ВТХ електроника продавница ... да будемо искрени ... СВ производе лотсссссссс квара чипа .... скоро 1/5 чипови је квар до сада ... Н ИЦ из СТ су прилично скупи ... било који други предлог? .. И даље мислим буи је боље решење ... Срдачан поздрав, СП

УЛН2003 није директна замена Л298. Али, још увек можете да га користите за вожњу униплоар степер мотора. Имајте на уму да су дискови биполарни Л289 степппер мотори.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back