ВФ Цирцуит Десигн: Како ће се у?

M

mhtplsh

Guest
Желим да знам како ће се у дизајн ВФ преамплифер? Фреквенција: 88 ~ 108МХз. НФ: Минимални Осетљивост: Хигх Импеданса: 75 ома улаз / излаз, С & Све буке параметре БЈТ транзистора Р доступан у 50 ома. Негативна повратна информација не може да се користи за широкопојасни подударања јер смањује осетљивост. Размишљање коришћења Појасни филтер на улаз. Ово би требало да се упути да се добије максимум и низак ниво буке. Како ће у дизајну Појасни филтер са Сину је у поларним облику? Или постоји неки други начин да то урадите?

Здраво, можете највероватније добити помоћ из ове књиге. Напредне технике за РФ појачало снаге дизајн. [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=212291 [/ УРЛ] БР.

Ова књига је погодан за мале дизајн појачало сигнала: [УРЛ = хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=53499] Микроталасна транзистор појачала - Анализа и Дизајн Гонзалес [/ УРЛ].

Хвала! И ХВ преузети обе књиге. Али ја треба специфичне информације о дизајнирању 75 ома улаз излаз кола која се не аваиалбле са много књига сам отишао тхроу ХВ. Оно што ја ХВ дошао да знају да се лако може урадити са програмима као што су ОГЛАСИ. али ја не могу да приуште да се ученик.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back