ВХДЛ-туторијал објашњава синтхесизабле код

R

ramspoly

Guest
Ја сам у потрази за неким туторијал који објашњава шта у ВХДЛ синтакса је синтхесизабле да одређени блок хардвер. На пример, са-избор или кућиште изјава може бити синтхесизабле на МУКС и ако други изјава синтхесизабле да МУКС са приоритетима итд

рамсполи, Има доста ствари које можете наћи претраживањем мреже. [УРЛ] хттп://ввв.килинк.цом/итп/килинк10/боокс/доцс/сим/сим.пдф [/ урл] Ово је само један од њих. Надам се да помаже неке. Сцкоарн

Мислим да је то оно што тражите [урл = хттп://есд.цс.уцр.еду/лабс/туториал/] ВХДЛ-Туторијал: Научите за пример [/ урл] [урл] хттп://лслввв.епфл. ЦХ / пагес / настава / цоурс_лсл / сл_инфо / ВХДЛ-туториал.пдф [/ урл] [урл = хттп://ввв.доулос.цом/кновхов/вхдл_десигнерс_гуиде/] ВХДЛ-Десигнер Водич [/ урл]

Хвала [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 05:12 ---------- Претходни пост је био на 05:11! - ---------[/ сизе] [/ цолор] Хвала!

Такође проверите [урл = хттп://ввв.алтиум.цом/филес/леарнинггуидес/ТР0115% 20ВХДЛ% 20Синтхесис% 20Референце.пдф] ВХДЛ-Синтеза Референтна [/ УРЛ] [УРЛ = "ввв.усна.еду/ЕЕ/ее462/ приручници / вхдл_реф.пдф "] ВХДЛ-Референтни приручник [/ УРЛ] Алекс

Имам навику да коришћење вцом са-цхецк_синтхесис опцију у Моделсим. Мислим да је ово одлична опција за синтхесизабле код:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back