ВЦЦ 24 до 220 ВЦА конвертор

M

miguel_roque

Guest
Ја сам у потрази за еми тога, потребан ми је снаге 1 КВ. Неко да ми помогне хвала пуно за све.

Погледајте овде [урл] хттп://ввв.тецхнологи.ниагарац.он.ца/пеопле/мцселе/и2к.хтм [/ урл] Ово шема функционише, али то није много ефикасан - инверзна талас је потиснут од стране великог броја Варистор и Зенер диода. Много бољи бридге шеме.

: Лол: да је врло комплетан, Хвала за ваша помоћ.

[Куоте = мигуел_рокуе]: ролл:. Да је веома комплетан, Тханкс фор иоур хелп [/ куоте]

[Куоте = тцитак] [куоте = мигуел_рокуе]: винк: да је врло комплетан, Тханкс фор иоур хелп [/ куоте] [/ куоте] Здраво тицтак имам овај ему сви делови спремна да... али имам нека питања у вези трансформатора. на пример, могу да користим трансформатор (са мањим 600ВА) ... [УРЛ] ввв.ксл.нет \ дг5сга \ инвертер.хтм [/ урл]

Да, можете покушати, али дон `т лоад више од 600В на конвертор. Такође можете променити тренутне заштите на 600В. Бојан

Треба ми 24ВДЦ на 230ВАЦ 3000В кола плс хелп

[Куоте = аруљо] треба ми 24ВДЦ до 230ВАЦ 3000В кола плс хелп [/ куоте] изменили ему изнад. промените трансформатор од 12-0-12 у 24-0-24 [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 3 минута: [/ цолор] [/ сизе] можете покушати да ову једноставну ЦЦТ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back