Вавецом ГСМ модема ВМОД2А-Г1900 ВМ11725 серије ВМОД2

D

ds18s20

Guest
Здраво, Да ли неко има искуство са ВМОД2А-Г1900 ВМ11725 Вавецом модема? Како се ресетује модем на фабричка подешавања. Ресетује пин то не ради. То је једноставно извршава напајања ресетовање која се не разликује од искључивати и онда напајање назад. На жалост тај поступак НЕ ресетује конфигурацију назад на фабрике. Ево спецификација у случају да је неко знатижељан о томе шта овај модул је: [урл = хттп://ввв.цогнитивекиппле.цом/сторе/ВМОД2-УсерГуиде.пдф] ВМОД2-УсерГуиде.пдф [ИМГ] хттп:// ввв.цогнитивекиппле.цом / продавница / ИЦО-ПДФл.гиф [/ имг] [/ УРЛ] Хвала Б [ИМГ] хттп://имг.ауцтива.цом/имгдата/3/6/4/2/4/6/ вебимг/123507562_о.јпг [/ имг] [/ УРЛ]

Имао сам сличан модем и то је у основи ресетовање или реконфигурацију користећи команде у усермануал. Повежите се ХиперТерминал и извршава команде. Надам се да ово помаже, Мадхукар

[Куоте = брмадхукар] Имао сам сличан модем и то је у основи ресетовање или реконфигурацију користећи команде у усермануал. Повежите се ХиперТерминал и извршава команде. Мадхукар [/ куоте] То је управо оно што ја не могу. Ја донт имати приступ серијски јер неке чудне конфиг је коришћен и не може се закључити подешавања. Ја се смеће из серијског без обзира колико различитих бауд-стопа трудим се. Дакле, циљ је да се пронађе начин да то урадите ресетовање фабрику другим средствима. Ако не знам одговор плеасе донт порука БС Када позовете модема, претпоставља се да пошаље прстен својој серијског интерфејса. Ево шта сам може да снима: [имг] хттп://ввв.цогнитивекиппле.цом/сторе/рс232.пнг [/ имг] Хвала Б

Да ли сте успео ресетовање модема на дефаулт? Имао сам неке вавецомс модема који сам враћена подразумевана је уземљење ресетовање пински (пин14) и слање "НА" (великим словима) на 9600 бауд на њега. После неколико "НА са модемом одговорила и ја сам могао да сачувате неку нову цомфигуратион (али имам једну која не реагују на ово - претпостављам због фирмвер -, тако да ако постоји други начин да се ресетује Желео бих да знам) .

Да вам се захвалим, ја сам схватио ресет и мој модем ради сасвим добро, хвала на проверу у

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back