Варање Цхинеесе компанија

G

grittinjames

Guest
Здраво свима, Беаваре ове преваре компаније [б] [и] [УРЛ = хттп://ввв.вхолесале-сале.ус/информатион_1.хтмл] О Велепродаја-Сале.ус: Оффлине Велепродаја Попуст Продаја [/ урл] [/ Ја] [/ б] Они су преваром и донт добити трапед. Један од мојих пријатељ пошаље 800 $ мислио Вестерн Униона за лаптоп. Након прикупљања новца нису ни реагују на било који маил. Желим да му помогнем, ако знате неки начин молим вас јавите ми Захваљујући

Савети за кога ради Интернет куповина: НИКАДА слање новца преко Вестерн Унион-а. Користите ПаиПал или кредитне картице, онда можете да бар имају неко из ових компанија истражује и врати свој новац. Слање новца је углавном лоша идеја. Покушајте да контактирате вашег локалног закона људи - они могу да имају цибер криминала подела (или еквивалент) који истражује превара на мрежи.

Велике информација захваљујући

Ипак, када се новац преноси вестернунион, на пријемном крају, уплате од 800 $ је природно направљен са верификацију путем личне доказ лице које је количина послат у име. Тако исто може бити предмет истраге Вестерн Унион и особа може бити пратити. Али једно можда морати да испуни лице да би новац или лаптопа Живели

Здраво, ја сам кинески пословни човек, и драго ми је да буде један од едабоард чланова, али сам Жао ми је што видим ове компаније превара на први дан. Ја сам проверио веб сте навели, изгледа да особље су веома млади, а регистрована место Хенан, у ствари, то је провинција у којој су многи превараната. али неки су стварни бизнисмени. Ако вам је потребна помоћ, можете ме контактирати, узгред буди речено, ја сам ангажован у мост исправљач посао, мој емаил је [емаил] хбхе@схаре-лесхан.цом.цн [/ емаил] Жао ми је због вашег губитка! !

[КУОТЕ = гриттињамес; 897466] Здраво свима, Беаваре ове преваре компаније [б] [и] [УРЛ = хттп://ввв.вхолесале-сале.ус/информатион_1.хтмл] О Велепродаја-Сале.ус: Онлине Велепродаја Попуст Продаја [/ урл] [/ и] [/ б] Они су преваром и донт добити трапед. Један од мојих пријатељ пошаље 800 $ мислио Вестерн Униона за лаптоп. Након прикупљања новца нису ни реагују на било који маил. Желим да му помогнем, ако знате неки нацин молим вас да ми јавите Захваљујући [/ куоте] бити опрезан

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back