Вежбе за аналогни електронски?

T

Taskuraha

Guest
Да ли ико зна где се могу наћи вежбе за аналогне електронике (за МОС, БЈТ, диф ампера, оп амп, повратне информације, итд.) Једна опција може бити да покуша наћи вежбе из различитих универзитета сајтова. Наравно, ја сам књигу као Седра и Смитх, Мартинс Кен аналогне електронике и има вежбе, али не и добар одговор. Ако неко има добар избор како да се обуку аналогно-аритметичке вештине ми дају наговештај

Ви кажете имате књигу Седра и Смит (микроелектронске кола) Постоји додатак ове књиге коју Смит која садржи само проблеме са својим комплетна решења. То је заиста корисна.

Мислим да сајт где су решења за сваки Седра је микроелектронских кола проблеме, али они коштају мало и ја донт имати ВИСА. Веб сајт је: [урл] хттп://ввв.црамстер.цом/ЕЕ/Мицроелецтрониц_Цирцуитс_4тх_Седра/индек.асп [/ урл] ако неко има информације где могу пронаћи тих решења, било би лепо ако ми дају информацију.

коначне одговоре Мартина књига је такође доступан и многи од његових проблема не треба да комплетно решење.

[УРЛ] хттп://бврц.еецс.беркелеи.еду [/ урл]

[УРЛ] ввв.интел.цом / образовање [/ урл]

Постоји Бела и Миер решење приручник у форуму ебоок довнлоад. И Беркли је весите.

његов отпремио сада! захваљујући ецхо47:) Седра Смитх решења упутство! [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц99969.хтмл [/ урл] / цеданце

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back