Везе и шеме ГТП УСБ-програмера

Z

zero2004

Guest
Здраво сваки сам покушао да окупи ГТП програмер УСБ ПИЦ-а, где сам пронашао детаљније информације о томе на нашем форуму, ја финсх је и програм је 18ф2550 ПИЦ-а са фирмваре-а који добијате уз програмера фајлова, проблем је, када сам га повезати са рачунаром преко УСБ, поруку "УСБ уређај није препознат" Хвала за помоћ мене

Здраво, плаши да не могу да ти помогнем конкретно са тим програматором јер не видим било какве стварне детаља на сајту Индеструцтаблес. Та порука би подразумевао или ПЦ софтвер / драјвер није правилно инсталиран, или ваше 2550 чип није цоррецли програмиран или сомевтхинг није у реду са кола око УСБ утичницу на ПИЦ. Ако не користите ПЦБ затим проверите утичнице УСБ, је тако лако да их повезати погрешан обрнуто. Кондензатор на пин14 ВУСБ се мора бити тачна. Без куцања је програмер, али ако не можете добити то лако ради, онда ако је мени било, и биће као што сте 2550 чипа и могућност да је програмом Ја бих једноставно изградити Пицкит2 Лите / клон, као Представљамо много пута овде. Он добро ради и нуди много више од тога програмер покушавате да извршите.

бољи Буилд пицкит2 (клон) или ИЦД2 (клон) данас него покушавају да клон ГТП УСБ, који у својој бесплатној верзији, доеснт подршку Рецент слике ... морате користити Лите ГТП УСБ и ГТП софтвера в3.55 ако било који од ова два није у реду, ништа не може да функционише.

пре свега захваљујући сваки покушати да ми помогне драги Криптон2035 Можете ли ми дати да шемама булд ИЦД2 програмер хвала опет

[Куоте = зеро2004] пре свега захваљујући сваки покушати да ми помогне драги Криптон2035 Можете ли ми дати да шемама булд ИЦД2 програмер хвала опет [/ куоте] [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц161641. ХТМЛ [/ УРЛ] [УРЛ] хттп://усерс.пицбасиц.орг/пројецтс/ИЦД/ИЦД.хтм [/ УРЛ] Сретно.

обратити пажњу да УСБ ИЦД2 клон. постоје серијски дб9 ИЦД2 клонова и они су сувише спори за отклањање грешака ... [УРЛ] хттп://ввв.ицд2цлоне.цом/вики/Маин_Паге [/ УРЛ] или [урл] хттп://ввв.небадје.орг/доку.пхп?ид=неблаб:ицд2цлоне [/ УРЛ] су УСБ клонови . Такође, еБаи ствари попут ове [УРЛ] хттп://цги.ебаи.цом/ИЦД2-ПИЦКИТ2-ПИЦ-дСПИЦ-УСБ-программинг-боард-мини_В0ККитемЗ260457006304ККцмдЗВиевИтемККптЗЛХ_ДефаултДомаин_0?хасх=итем3ца47284е0 [/ УРЛ] су већ урадили и доста јефтини .. . потребно је неко време да би сами тако мала кола ... [ИМГ] хттп://ввв.аллелецпро.цом/схоп/е/елецтроницпро/имг-либ/спд_2009021633014_б.јпг [/ ИМГ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back