Велике снаге једносмерне струје у једносмерну цонветер Возач

Z

ZeleC

Guest
Поздрав, потребна веза, листова на ДЦ ДЦ конвертор дизајн, желим да возите ниског напона ДЦ мотор са 48В ДЦ акумулатори (са променљивим бројем обртаја) Хвала

Можете да користите ЛМ5100/ЛМ5101 хигхволтаге врата драјвера [УРЛ] хттп://ввв.ебв.цом/сервицес/мип/мип200402/енглисх/лм5100_лм5101.пдф [/ УРЛ] срачунат на то да обе хигхсиде и ниске страни Н-Цханнел МОСФЕТ- у синхрони долар или пола-мост конфигурацију. Неки НТП75Н06 ФЕТС [УРЛ] хттп://ввв.онсеми.цом/пуб_линк/Цоллатерал/НТП75Н06-Д.ПДФ [/ УРЛ] све у комбинацији са ПВМ контролера. Погледајте остале Корисни линкови [УРЛ] хттп://ввв.опенцирцуитс.цом/Мотор_дривер [/ УРЛ] [УРЛ] хттп://ввв.ее.тту.еду/лаб/робот/дривес.хтм [/ УРЛ] [УРЛ ] хттп://хоме.атт.нет/ ~ взмицро/6203дрв.хтмл [/ УРЛ] [УРЛ] хттп://ввв.4кдтец.цом/пвм-01.хтмл [/ урл] [УРЛ] хттп:// ввв.тецхницк.нет/публиц/цоде/цп_дпаге.пхп?аиоцп_дп=цир_солорб_пвм1 [/ УРЛ] [УРЛ] хттп://ввв.бобблицк.цом/тецхреф/пројецтс/хбридге/хбридге.хтмл [/ УРЛ]

Они су такође корисне за мене. хвала!

Нашао сам одлично место да даје детаљне шеме за гради. Они су врло корисно чак и на позив и добити информације о. Мислим да су посао у расутом стању углавном купује, али и даље можете добити [УРЛ = хттп://ввв.три-м.цом/дц-дц-цонвертер.хтмл] ДЦ ДЦ конвертор [/ УРЛ] за јефтини. Да ли неко зна за било где другде да иде за ДЦ ДЦ конвертор?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back