Велики Пспице излазни фајл? Помоћ.

E

epp

Guest
Хи! Када сам симулира моћ електронских кола у Пспице добио сам велики *. ДАТ фајл као резултат (

Хеј, постоје две ствари које би се одредила величина излазног фајла. Један дужине симулације (наравно зависи од тачности временског корака). Друга ствар је број чворова који желите да сонда или спасе. Када желите да смањите величину датотеке ДАТ, можете да изаберете само неке чворове да се испитали и величина фајла ће значајно смањити. Поглед у ОПЦИЈЕ сонде команду. Или било који други еквивалент команде

Када Пспице обавља симулације, она ствара таласни облик датотека података. Величина ове датотеке за пролазне анализе је отприлике једнака: (# транзистора) · (# симулација временске тачке) · 24 бајтова величине за друге анализе типова је око 2,5 пута мања. За дугачке, посебно пролазна води, то може да генерише сигнал датотеке података који се неколико мегабајта. Чак и ако то не изазива проблем са простора на диску, велика таласни облик датотека потребно више времена да читам у и дуже за приказ трагове на екрану. Можете да ограничите величину подацима таласни облик фајл: · постављање маркера на вашем схематски пре симулација и да Пспице ограничава сачуване податке ових маркера само · осим података за интерну субцирцуитс · сузбијање симулацији излаз (цитирати: Орцад Водич Пспице Корисник) Такође, могу да Препоручујемо вам да пратите команде за ОПЦИЈА изјаву:. ОПЦИЈА ЦПУТИМЕ ЦПУ време дозвољено за Тхи воде ЛИМПТС ОПЦИЈА Максимални бодова за било дозвољено штампање табелу или заплет ОПЦИЈА НУМДГТ број излазних цифара у штампаним табеле (Максимални од 8 корисних цифре) на крају...: сонде В (ноде1). В (ноде2) ... В (чвор Н) ... пише само оне излазне променљиве наведене у датотеци са подацима, да се ограничи величина датотеке са подацима.

Па, једначина изгледа прилично логично. Ми мање-више имају сличну једначину за израчунавање величину сваког из датотеке

само сонда чвор желите да видите, на пример, само сонда чвориште излаз и улаз, нису сви унутрашњи чворови.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back