Верилог Тестбенцх за ВХДЛ ентитет

Y

yasser_shoukry

Guest
Како да напишем код теста клупи помоћу Верилог за ВХДЛ дизајна? Хвала унапред

[Куоте = иассер_схоукри] Како да напишем код теста клупи помоћу Верилог за ВХДЛ дизајна? Хвала унапред [/ куоте] исти начин као што би за Верилог ДУТ. односно [цоде] модул влог_тб, рег цлк = 0; вхдл_дут дут_0 (КЗК (КЗК).) ендмодуле [/ цоде] Суштина је, то је упто алате за "бинд" дут (или било који модул / ентитет / пример ) било ВХДЛ / Верилог / СистемЦ итд Наравно језици имају конфигурацију конструкције итд Али то је један језик доменима обично. За пример изнад тривијалан дизајн може бити симулиране у ВЦСМКС & МТИ, као што следи: [цоде] вхдлан рад вхдл_либ вхдл_дут.вхдл влоган рад влог_либ влог_тб.в ВЦС-дебуг влог_тб-Р-л рун.лог [/ цоде] А са МТИ-а: [цоде] вцом рад вхдл_либ вхдл_дут.вхдл влог рад влог_либ влог_тб.в всим влог_тб л рун.лог [/ цоде] (НЦ има нцвхдл, нцвлог, нцелаб, нцсим команде за исте). Јави ми ако вам треба више специфц помоћ. ХТХ Ајеетха, ХВС [УРЛ] ввв.новелдв.цом [/ УРЛ]

Хвала пуно аји_влси, али шта је са ИСЕ8.1 и МоделСим6.2? Да ли они такође потребна нека додатна кодове да их добију посао? Хвала унапред

[Куоте = иассер_схоукри] Хвала пуно аји_влси, али шта је са ИСЕ8.1 и МоделСим6.2? Да ли они такође потребна нека додатна кодове да их добију посао? Хвала унапред [/ куоте] ИСЕ - нема појма, ако је симулатор, прочитајте у својим доц ако их подржавају више језика СИМ. Моделсим - Да, ја сам дао све команде, шта ти треба? БТУ, МоделсимКСЕ бесплатна верзија не подржава Комбиновано СИМ језик. Ајеетха, ХВС [УРЛ] ввв.новелдв.цом [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back