Виеганд протокол

S

shahrol_hisham

Guest
може било који орган да ми помогне у Виеганд формата и како подаци изгледају. Трудим се да напише код за Веиганд конвертор али то је низак средстава за овај посао урадили.

Здраво, Веиганд има много форамтс. Знао сам Уиеганд26 формату. Постоје вучу линију за Виеганд. се зове један Д0 а један се зове Д1. Д0 је за бит 0 и линија Д1 је за мало 1 пренос. Нормална Д0 & Д1 ће се држати у високим, када постоји података потребно за пренос, на пример, 0011, први бит 0 ће бити стављен у Д0, то је значи, да ће ниске линије Д0 око 40ус, у исто време . Д1 је још увек у средњој. онда, пошаљите следеће 0 бита у Д0 линији. 3. мало 1 ће бити стављен на линији Д1, Д1 и ниже око 40 нас.

то је поправити интервел између података 1 и 2 и следећи подаци податке? и оно што је јаз време између сам пакет података на следећи подаци паковање?

Поред тога што таилор2000 рекао. Виеганд протокол (26 битни режим) сама је састављен од водећих чак и бит парности (за Б0 - Б11), 24 бита података (од транспондера података) и пратећи чудан бит парности (за Б12-Б23). Физичке Виеганд протокол је асинхроно преносе као низак ће 50 уС импулса на одговарајући подаци низак или висок ПОДАЦИ пинова. Ови импулси су раздвојени 2мс периода. Ту је 36-битном режиму који има исти формат, осим 34 бита се користи за формирање података секвенце. Поздрав, Георге

да читалац има сат сингнал из? ... Имам студија неколико артхицал о Виеганд протокол некима од њих кажу да је време интервел је 1с и других кажу 2с. Да је време интервел депанд производње.

> Да читалац има сат сингнал из? ... Нема потребе да се излаз сат. Одвојени Д0 и Д1 излази су синхронизоване саме по себи. > Да ли временском интервалу зависи од произвођача? То зависи од тога колико често неко ставља картицу у читач. 26-битни протокол садржи шест БЦД бројеве, то је све.

Могу ли да знате како Виеганд 34 бита ради?

Такође желим да знате како 34бит формату. како да се паритет и ховмани мало за објекат код и ховмани мало за број картице. плс да ми помогне за ово ИССУ

Виеганд Формат података [УРЛ] хттп://ввв.зхлаб.цн/тецхникуе/Т0000006.хтм [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back