Вхос је овај прог? АТМЕЛ АТ89СКСКС ИСП фласх програмер в1.2

A

aldevan

Guest
Да ли неко направио овај програматор? [УРЛ] хттп://ввв.8052.цом/усерс/АТ89С52ИнСистемПрог/ [/ урл] сам га направио, али не ради, његова комуникација са рачунаром путем РС232 али без програмер за микроконтролере, молимо Вас да ако неко га је и добио успеха помозите ми

Да сам то покушао једном и добио успех аутор ме подржали добро. јасно објасни свој проблем. Како сте потврдили да РС232 ради? У мом искуству увек сам се проблема са РС232 обично повезује рк ТКС погрешно сам спреман да вам помогне Поздрав Нандху

Покушао сам да изгради програматор као што је поменуто у горе наведеном линку. Али мој лаптоп нема серијски порт за који сам помоћу УСБ-то-сериал адаптер, који ради исправно за нормалан рад РС232. Међутим ИСП програмирање апликација баца грешку "Унабле то опен серијски порт". Ја користим Виндовс 7 64 бит едитион. Молим вас помозите ми у решавању овог проблема. Хвала, Котесвара.

Да ли сте користили исправан серијски број порта у вашој апликацији програмер? Алек

Здраво, покушао сам помоћу ИСП програматор поменуто у горе наведеном линку са исправног серијског порта, ја сам све у стању да се повеже на серијски порт поруци о грешци. Када је покушао користећи ХиперТерминал за слање команде сам у стању да добије ехо одговор од микроконтролера и видим да ЛЕД трепери када неки лик је откуцан на ХиперТерминал. Да ли постоји неки проблем у коришћењу УСБ-РС232 конвертор да са овим ИСП програмер софтвера. Мозе ли неко да ми пружи изворни код ИСП програматора. Хвала, Котесвара

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back