ГПРС систем за праћење са БенК М22 модулом

J

john168

Guest
Желим дизајн транцинг ГПРС систем. 8О микроконтролер: ПИЦ16Ф77 или ПИЦ18Ф252. ГПРС МОДЕУЛЕ: БЕНК М22. Знам М22 који имају П2П функцију, али само подржавате фиксну ИП. Желим да користите име домена, али ја донт знати да се уради ДХЦП. ЏОН

Нема ДХЦП са ГПРС-а ... Нетворк Информатион бива одређен током преговарачког процеса ППП ... зато можете готово транспарентно замене нормалан модем са ГПРС модулом ...

Волим да радим на БенК М22, али нисам сигуран из њиховог техничког описа да ли има инбуилд ТЦП / ИП стек. може у потврди ми

може било ко погледајте МЕА добру књигу о ГПС

Молимо вас датасхеет за БенК М22? Тхкс

Имам упутство за лист са подацима, дизајн, АТ команде М22 и М32, М22 Следи је датасхеет, ако неко треба више, ја ћу их касније отпремите ~

Здраво свима, Хвала на одговору Ми смо помоћу БенК М22, може ли ми неко рећи како да се повежете са Интернетом (ГПРС) из рачунара. Ниједан од њихових датасхеетс прецизира да. Такође, нисмо сигурни да ли има инбуилд ППП штос. хвала поново траже ваших драгоцених инпута Срдачан поздрав Нагу

Поздрав браћо моја? Где могу да купим 2 или 3 БЕНК модула по веома ниским ценама? Ја сам разговор из Бразила. Хвала пуно ...

Нагу, ако у користите Виндовс систем, може да постави у нову везу са Интернетом, што је потребно корисничко име, лозинку, и бирани број (баш као и коришћења модем за повезивање на Интернет) као ја знам, М22 има ППП инбуилд (то сигурно), али да ли има ТЦП / ИП стек у буилд, нисам суре.бут неку врсту БЕНК модула морају да имају ТЦП / ИП стек у буилд! [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед после 6 минута: [/ цолор] [/ сизе] [куоте = горкин] Здраво браћо моја? Где могу да купим 2 или 3 БЕНК модула по веома ниским ценама? Ја сам разговор из Бразила. Хвала пуно ... [/ куоте] Хи ~~~ХЕАД=ННС горкин, ја не знам да ли има било агент у Бразилу, али знам да неки агент у Кини, ако неко треба да урадите БенК Модули неких развијају, они могу захтевати узорци од агента бесплатно или ниска цена може да има у! покушате да се повежете агент у Бразилу ~~~ХЕАД=побј :)

Хвала самлоиер. Сам добио ГПРС-скрипта од мог провајдера и он ми је дао неопходне следеће податке за повезивање на ГПРС мрежу. Сесија: Стална веза Безбедност: Искључено Дата беарер: ГПРС АПН: порталнммс ИП Додај: 10.10.1.100 тип Аутентицатион: Нормал Логин Типе: Аутоматиц Усернаме: Пассворд: Диалуп број: * 99 *** 1 # сам повезан на серијски порт М22 на рачунару и отворио ХиперТерминал. Онда сам дао диал команду на следећи начин АТД * 99 *** 1 # добијем одговор као ЦОННЕЦТ следи би ~} # @}!} "}} 3}"} &}}}}}} # #}% Б %} "}"} (} "} О 1 ~ Од хек еквивалената Дошао сам да знају да су ЛЦП пакети Не знам како да користите инбулт ППП стек да уради потребну аутентицатион и коначно се повезан.. нето. Да ли постоји неки АТ команди за коришћење интерног ППП штос Чека вашу помоћ.. Поздрав, Нагу

Жао Нагу, ја не знам добро о М22 у инбуилд ППП, сваки тип модула је другачија, и они имају своју НА командног система возити га, знам да неки параметар треба прво поставити, као на + цгдцонт, чинити у имају М22 је још АТцомманд? Следеће је, надам се хелпфулл, само се на ГПРС делу! [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед након 22 минута: [/ цолор] [/ сизе] М22 на команду

Хвала самлоиер, датасхеетс не говори, како се користи ППП штос. Иам нису у стању да добије било какве белешке апликација за модула. Сада прво желим да тестирате модул из рачунара помоћу ППП штос рачунара. На овај начин, инсталирао сам стандардни модем, али АТ команди за стандардног модема и овог модула су незнатно другачији. Треба да постоји начин да се промени АТ команди у ПЦ. Може било ко пружи било какву информацију о томе. тиче Нагу

где могу купити БенК М20 мрежи модула (еСторе)?

Сматрам Целон ГСМ модул прилично добар у цену и имају

Где могу купити Целон или БЕНК М20 модула? свака УРЛ адреса?

[Куоте] Хвала самлоиер, датасхеетс не говори, како се користи ППП штос. Иам нису у стању да добије било какве белешке апликација за модула. Сада прво желим да тестирате модул из рачунара помоћу ППП штос рачунара. На овај начин, инсталирао сам стандардни модем, али АТ команди за стандардног модема и овог модула су незнатно другачији. Треба да постоји начин да се промени АТ команди у ПЦ. Може било ко пружи било какву информацију о томе. тиче Нагу [/ куоте] М32 модул НА проширено команди су исти са М22. Не морате да користите управљачки програм модема да изврши ППП стек ... користите само ПЦ и једноставан терминал ... АКО немате М32 ТЦП-ИП напомену апп, ја ћу послати за вас, надамо ову помоћ, / /

Здраво, ИАМ користећи БЕНКМ22 ГСМ модул. Овај модул подржава ГПРС и има ППП стек. Када Иам у нормалном командном режиму издавања, (АТ команде) Свака ствар ради без проблема. Иам могли да шаљете и примате позиве и СМС. Када желим да урадите пренос података путем ГПРС-а, поставио сам на соцкет Не, АПН итд и да се повежем на ГПРС користи АТД РСД * 97 #. Онда улази у модул ДАТА режим. Сада Иам могли да шаљете и пријемник података. Али сада, у међувремену, када инцомминг говорни позив долази до модула, серијски порт модула престаје да се одазива. Лист каже да "+ +" мора да се даје да се врати у командни мод и руковање говорни позив. Али модул не одговара на "+ +". И после овог модула серијског порта трајно престане да функционише чак и ако престане прстен. Онда морам да Ниједна друга опција да раде хардверски ресет (искључивати и на напајање) на модулу. Може било ко пружи решење или сугестију да дође у проблем. Срдачан поздрав, лснагу

који је користио аудио функције М22 модула?

Ја сам из Индије Ја бих да купим неку јефтину ГСМ, ГПРС и ГПС модула за тестирање и развој може било ко ми дају неки контакт или УРЛ

Ако све што желите је веза за пренос података, онда можете покушати М200 (Модул) из Киоцера Вирелесс ([урл] хттп://ввв.киоцера-вирелесс.цом/м2м-бусинесс/ [/ урл]) Ово је ЦДМА 1кРТТ способан, Три-Моде уређај. Има способност за гласа и података и ГПС .. .. ако мрежа подржава ГПС (ГПС-Један) :) Сорри, урадио знамо цену тога ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back