ГПС-ГПРС вехицлр систем за праћење

D

dilipsupre

Guest
Здраво свима ово је Дилип имам проблем са мој курс дело које иам раде на ГПС-ГПРС праћење возила систем.иам извршавање ГПС програм и ИАМ добијање цео податке као што су време географску ширину, дужину, али ствар је сам повезан ГПРС / ГСМ на 100 ЛИТЕ МАЕСТРО са ПЦ рачунаром ШТА ЈЕ следећу процедуру морам да урадим ПОСТОЈИ ЛИ НЕКИ Ц програму које могу да користим до Сенд ми ГПС подаци ГПРС и ИАМ начину коришћења сервиса СИМ у ГПРС / ГСМ МОГУ ДОБИТИ ГПС подаци на ГПРС и на Онда да МОЈА МОБИЛЕ.ИФ у имати БИЛО Ц ПРОГРАМ ЗА ДА МОГУ У ПЛЗ ПЛЗ ПОШАЉИ ИАМ У велике проблеме са МОРАМ ДА ПОДНЕСУ мој рад КУРС ПРЕ 19. ОВОГ МОНТХ.ИФ СУ било који програм може у то послати мој маил ИД ПЛЗ. поздрав Кумар. [Емаил] дилип.супре @ гмаил.цом [/ емаил]

хеј не можете тражити код морате да урадите сами, ако ваш код не ради како можемо да вам помогнемо!

иам није баш из овог предмета, ако у могу плз хелп ме овај проблем плз

[Куоте = дилипсупре] ИАМ није баш из овог предмета, ако у могу плз хелп ме овај проблем плз [/ куоте] како то да ја нисам баш из овог предмета, да ли сте студент, можемо да вам помогнемо ако почнете нешто! !

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back