ГСМ мобилни (кластер) планирање у складу са саобраћају [МАТЛАБ]

T

Templar

Guest
Добро дошли, Како могу да дизајн величине ћелија коришћењем МАТЛАБ у складу са нивоима саобраћаја? Другим речима, имам мапу претплатника и желим да дизајн кластера и ћелије које ће садржати оне кориснике и служити их. Како се то може урадити коришћењем МАТЛАБ? Направио сам неке претраге, али нисам их разумемо о СОМ Тоолбок (или тако нешто) и неуронске мреже, свака идеја? Молим вас, треба ми неко помогне момци: лол:

Здраво драги Мислим да ће га наћи неке корисне ако у истражи демоса у комуникацији са алаткама Надеем

[КУОТЕ = темплара; 266379] Добро дошли, Како могу да дизајн величине ћелија коришћењем МАТЛАБ у складу са нивоима саобраћаја? Другим речима, имам мапу претплатника и желим да дизајн кластера и ћелије које ће садржати оне кориснике и служити их. Како се то може урадити коришћењем МАТЛАБ? Направио сам неке претраге, али нисам их разумемо о СОМ Тоолбок (или тако нешто) и неуронске мреже, свака идеја? Молим вас, треба ми неко помогне момци: лол: [/ куоте] ћелија цовраге област и има 3 типа ћелија 1 Микро ћелија 4метер на 400 метара 2 Макро ћелије 1км до 5км 3 1метер Пико ћелија на м метру су ћелија врсте и морамо кластера када је наш Нетуор је прекорачење или цоњестион дешавају значи да пређе корисник способност да наше мреже као што је 124 капацитета радио-канал БТС или ћелија и имамо 125 корисника тако да морамо да се груписање аццоумудате овог корисника а ми смо смањили ћелија величине и .. група је група од броја ћелија и ми поновно коришћење исте фреквенције у овим кластера ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back