Где могу да добијем модела меморије (Верилог)?

X

xldu

Guest
Здраво, момци. Ја сам у потрази за ДДР СДРАМ меморије модел који може да подржи са 50 милиона до 100м Хз сат. али сам пронаћи 100м, 133м и 266М. да ли постоји модела која може да задовољи мој захтев?

Иди на ИДТ чемпреса веб сајт. Можете да пронађете онај лако.

Ако само треба Верилог модела (модел понашања). можете да га напишете свој-себи. или је доступно на [УРЛ] хттп://ввв.сиснопсис.цом/меморицентрал [/ УРЛ]. они пружају ВИП (Верифицатед ИП).

хвала, али ја наћи модели меморије на сајту Синопсис су фиксне фреквенције. Сада имам модел, али могу само да ради на 100 МХз. Да ли постоји модел чији рад фреквенција није фиксна? ----------------------------------------- Друго питање: ако желим да знам стварне величине меморије на чипу, где могу да гледам за ове информације?

Мислим да можете да користите модел 100м или 133м, затим измените га сами складу са спецификацијом

Мицрон такође има меморију модела. Можете ли се брзо модел и сат је доле у симулацији?

да таркисс: Да ли мислите да је лако модификовати модел? Који параметри схоуле бити измењена ако немам спецификације? на Глисс: Имам многе потешкоће у њој такта доле у симулације, као модел је ДДР СДРАМ, а не могу да нађу документи се односе на моделу.

погледајте ИДТ-или чемпрес датесхеет или микрон ... Ту су и времена диарамс и Верилог опис.

Ако сте спремни да платите, можете добити моделе меморију од Денали.

Шта су једноставно? можете преузети модел спецификацију из ливнице, ја донт схватити како можете да дизајнирате контролер ако нисте спецификацију?

Погледајте на сајту опенцорес.орг, он ће вам дати барем добра полазна тачка. [УРЛ] хттп://ввв.опенцорес.орг/пројецтс.цги/веб/ддр_сдр/овервиев [/ УРЛ]

можете преузети са Ксилинк Вебсит

можеш да одеш на микрона или Самсунг сајт да преузмете модела вам је потребна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back