Германијум диода избор

N

nikhilele

Guest
Желим да 0.2В 0.4В пада у мом цкт мом вршне струје иде упто 1А, али је за неколико милисекунди, и веома ретки. у нормалном раду цкт захтева само неколико десетина мА. Ја донот знам [цолор = блуе] који германијум диодама су широко доступни [/ цолор]. и јефтини превише, на пример. веома широко користи силицијум диода је 1Н400к и 1Н4148 од мене и лако доступни. У мом граду ја се ствари само бројеве, компонента продавац донот шта компонента.

Можете покушати 1Н34 или ОА90 - стари приправности у електроници, али друга опција је Сцхоттки диода, па размислите и ове алтернативне .. За више детаља о германијум диоде погледати на: [урл] хттп://ввв.америцанмицросеми.цом/туториалс/германиумдиодес.хтм [/ урл] Више германијум диоде: АА112 ОА47 ОА91 ОА95 Поздрави, ИанП

ИанП: написао [куоте] али друга опција је Сцхоттки диода, па размислите и ове алтернативне .. [/ Куоте] Ја бих да знам о овом алтернативу. Знам да су бржи ја сам користио неколико тих током мог дизајна МЦ34063 појача конвертор 1Н5817 за 1н5822

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back