Графички кориснички интерфејс у МАТЛАБ-у

A

anupama385

Guest
Ја сам стварање ГУИ у МАТЛАБ-у. Како имплементирати Хигх Пасс Филтер у њему? Може било ко угодити помоћ мене?

Написати филтрирање кодова или позовите релевантне функције унутар ГУИ код. Ако желите да будете одређенији можемо бити од помоћи.

[Куоте = хансмуллер; 861265] пишу кодове за филтрирање или позовите релевантне функције унутар ГУИ код. Ако желите да будете одређенији можемо бити више од помоћи [/ куоте] Имам 3 врсте датотека да се чита ЦСВ, ДАТ и ТКСТ фајл.. Подаци се читају и приказују на осама у ГУИ. Али, због неких буке, то није много јасна. Речено ми је да спроведе Хигх Пасс Филтер, тако да се неки звук може бити уклоњен. Тада парцела Спектрограм. Надам се да сам јасан:)

можете да додате још један дугме на свој ГУИ који филтрира податке. или можете да додате на ваш филтрирање постојећег кода. Ако додате дугме, он филтрира податке и парцела његове Спектрограм. можете направити овај код унутар кода делу дугмета.

Хвала за идеју:) Да ли имате идеју како би требало да буде код филтрирања ....?

можете да користите Алатка за филтрирање дизајн МАТЛАБ'с. То је веома корисно.

Можете ли ми рећи само нешто више о томе ... мислим да кажем кодове или неки други решења ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back