Грешка у моделу СИМ! плеасе хелп!

J

jianhuachews

Guest
Хи гуис .. Може ли ико да ми помогне да гледају на проблем ..? Моделсим ми је дао ову грешку на мом тесту клупи .. [КУОТЕ] # ** Грешка: Ц: / Усерс / преживање / десктоп / цолумнцоунтер тб.вхд (20):. Сигнала "цол_оут" је врста иеее.стд_логиц_1164.СТД_ЛОГИЦ_ВЕЦТОР; очекује тип иеее.НУМЕРИЦ_СТД.УНСИГНЕД [/ куоте] Док мој програм код може бити компајлиран ... Не знам шта није у реду! Програм [цоде] либрари ИЕЕЕ; усе ИЕЕЕ.СТД_ЛОГИЦ_1164.АЛЛ; усе ИЕЕЕ.СТД_ЛОГИЦ_УНСИГНЕД.АЛЛ; лице цолумн_цоунтер је лука (цол_оут: стд_логиц_вецтор (3 довнто 0); РСТ: ин стд_логиц; ц: у интегер); краја цолумн_цоунтер; архитектуре понашања од цолумн_цоунтер је сигнала Темп: стд_логиц_вецтор (3 довнто 0); почети процес (КЗК) бегин иф (рисинг_едге (КЗК)), онда ако је (РСТ = '1 ') онда темп '0', други => '1 '); друго темп (1)

проверите линк овде [урл] хттп://ввв.еце.цму.еду/ ~ кбисвас / се_ман.пдф [/ урл]

Да ли постоји додатна полу дебелог црева у овој линији у тестбенцх код? сигнала цол_оут: стд_логиц_вецтор (3 довнто 0);;

[КУОТЕ = јианхуацхевс; 936948] цол_оут: СТД_ЛОГИЦ_ВЕЦТОР (3 довнто 0); [/ куоте] у вашем главном програму у лице ове линије је "ин" или "ОУТ"? прогласи

Хи гуис! хвала за помоћ се уочити грешке. То сам изјавио да "се" у линији ентитету. и такође сам уклонио екстра "," Али то је још увек ми даје исту грешку!

[КУОТЕ = јианхуацхевс; 936961] Хи гуис! хвала за помоћ се уочити грешке. То сам изјавио да "се" у линији ентитету. и такође сам уклонио екстра "," Али то је још увек ми даје исту грешку [/ куоте] да .. ради у Исим када га Едит!

хеј хвала за Сању покушавају да саставе! Имао сам је написано у неки други скуп фајл са исти уредник кодова и ради ... Питам се зашто .. Анв хвала пуно за помоћ момци! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back