Груба Варијација Анализа

D

dhaval4987

Guest
Хеи све Ако само желите да тестирате понашање кола на различитим угловима-само грубо анализа-а не Монте Карло, шта и како треба да промените параметре? Разумем да СС-значи НМОС и ПМОС и споре и ФФ значи и брз ... али да ли постоји корелација између количине промене Втх једног са Втх од других? Мислим, ако да повећам Втхн, затим колики износ треба да повећају Втхп за СС? како о НФ, ФС и ФФ обрнуто? Такође, када покушам да промените 2 или више параметара истовремено, како да знам где су ми уређај спада у криву? (Пример мења Втх и за НМОС и ПМОС, а затим мења Вдд и температура-како да утврдим углу операција-на пример, да ли је брже него ФИ или спорије онда фантастику и брже него СФ и као мудри!?)

Или дозволите ми да преформулише питање. Од температуре и Вдд и Втх, које се доминира? - То би помогло ми одлучити простор уређаја и затим на основу доминацију, могу да урадим груба анализа у сваком случају.

Имају још једно питање: Ја сам 3 анализе у којима 1. судској сви услови су били типични-типичних ВДД, Темп, Втх и лефф. У друга, сам наставио Темп 125Ц, ВДД смањен за 10%, Втх повећан за 10% и лефф непромењен. и у 3. један, сам наставио Темп 125Ц, ВДД смањен за 10%, Втх повећан за 10%, а лефф повећан за 10%. Технички, уколико повећање лефф, онда кола перформансе успорава још више. Али изненађујуће, нашао сам 2. случају спорије него што је 3. један. Цант разумем зашто? Може ли ико ми рећи?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back