ДРЦ-ван боардоутлине у Аллегро

G

george1

Guest
Добијам грешке за текст налази у нагризања слој. Да ли постоји у сваком случају у Аллегро уклонити ДРЦ проверу ван одбор преглед?? Хвала Џорџ

Здраво Георге, уколико сте поставили Текст у нагризање (класа етцх поткласа: врх) од стране одбора преглед добићете ДРЦ-а. боље коришћење Геометрија пакет да би се избегло ДСИ

Они су на називе лаиера и то треба да буде на нагризања слој.

Како доћи Ур све да се грешке, сам поставио текст (име слоја) ван одбор нацрт, а не добити ништа. Можете ли ми рећи Уат тип грешке

Молимо вас да погледате фајл БРД. Постоје 2 грешке. Како да уклоните те грешке?

Хи Георге молимо слој место Текст у (Етцх: горе и доле) унутрашње стране одбора да један можете смањити грешке и виде други прилог томе да се идентификују слој користећи класу (пакет геометрије: силксцреен ВРХ, силксцреен дну) Не користите нагризање слој класе за идентификацију слој

Да, Џорџ. У праву сте, ДРЦ не може бити уклоњен. Ја користим Пут Кеепоут уместо пута-Кеепин за све моје дизајн. Надам, бићете знајући, у сваком случају ја приложите датотеку Реф.

Уместо додавања кеепоут око границе, Да ли постоји било коју имовину или поставке, тако да ДРЦ-провери игнорише ствари изван боардоутлине?

Немам појма Џорџ. Али, зашто донт користите одрицање ДРЦ-а? његов једноставан за употребу. То неће приказивати ДРЦ-физи ~ ки иако кажу да је постоје неке ДРЦ, који су одустали када генерисање извештаја ... Иди на Екран -> одрицање ДРЦ ---> одрећи .. Надам се да ће се знати ово.

Здраво, не можемо постављати бакра ван трасе Кеепин (сада у постављен текст у поткласу нагризање), тако да само показује еррорс.тхис није проблем у можете да игноришете ову ... иначе место које текста у другим поткласа као што су пакет или одбора геометрије подкласе (или) једном у завршила распоред након што у неће мењати било коју ствар значи избрисати пут Кеепин и да герберс.

[КУОТЕ = георге1; 877349] То су слој имена и требало би да буде на нагризање слој [/ куоте] Здраво Ђорђа у Аллегро не могу сломити цонстраинт.Бут подразумевани имамо додатних могућности.. По горе дискусија потребно је да додате "свиле", то значи слојеви имена у пертицулар слој за Фаб идентификацију. У аллего смо имали неке класе и можемо створити многе под-класе. Покушајте ову опцију. Пример имамо цртање формата класе у класи можете додати додатне поткласа ТОП.ИНТЕРНАЛ 1,2,3 ... н, СИЛКТОП, СИЛКБОТТОМ и дно ... етц.Ин под-класе можемо место текст (слојеви имена било аддтионал информација. Али, током генерација уметности датотека. можете додати ове додатне поткласа имена одговарајућих слојева фајл УМЕТНОСТ користећи десни клик Додај опцију Каннан..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back