ДФТ скенирања ћелија избор

M

maulin sheth

Guest
Ја сам нови у ДФТ.И желе да знају да за коју апликацију / У којим ситуација која скенирање ћелија ће се користи? Значи како смо изабрали ћелију из скенирања мукед-Д, одмерених и ЛССД? Који разматрање, морамо да се за избор Сцан Целл? Хвала унапред.

Сва 3 архитектуре су најраспрострањенији. Али, свака има своје предности и мане. 1. Мукед Д скенирање ћелија: главна предност коришћења мукед-Д скенирања ћелије су њихова компатибилност са модерним дизајном који користе [Б] једна-сат [/ Б] Д флип-флопова, и свеобухватна подршка од постојећих алата за аутоматизацију пројектовања. Недостатак је да свака мукед Д скенирање ћелија додаје [Б] мултиплексер кашњење [/ Б] на функционалну путу. 2. Клокован скенирање ћелија: главна предност коришћења клокован скенирања ћелију је да је резултат у [б] без деградације перформанси [/ Б] на унос података. Главни недостатак, међутим, да је потребно [б] Додатне смене сат [/ Б] рутирање. 3. ЛССД скенирање ћелија: Највећа предност користећи ЛССД скенирања ћелију је у томе што нам омогућава да убаците скенирање у реза заснованог на дизајну. Поред тога, користећи дизајн ЛССД се гарантовати да ће бити [Б] трци без [/ б], што није случај за мукед-Д скенирање и клокован-скенирања дизајна. Главни недостатак, међутим, да је техника захтева [Б] рутирање за додатних сатова [/ б], што повећава комплексност рутирање.

Хвала за информације. Али у том случају ћемо користити мукед-Д и клокован Д скенирање ћелија? Свака апликација иф у кнов клокован за д-Сцан ћелије? А друго питање је: У клокован Д сцан ћелије, ако су обе високе у исто време, тхн вхт десило? - То је у сцан моду или функционални режим? Јер мислим да скенирање сат је у нашој руци, али функционалан сат није у нашој руци ... Дакле, шта се десило у овом случају?

Одговор на ваше прво питање је: Оба мукед-Д и клокован Д се користи за апликације које захтевају само ивице механизам за окидање. Такође у клокован Д сцан ћелије, како се никада није висока, иако имамо два различита часовника за нормални режим и режим скенирања. Такође, ваша претпоставка сат контроле није истина. Оба сатови су под нашом контролом. Да ли вам је потребна било које е-књига која се односе на тестирање ВЛСИ и Тестабилити? У сваком случају ја их отпремите за вас. Све најбоље. Сви ваши сумње ће бити обрисана у њих. Држите их за будућу референцу. можемо превише разговарали. [Цолор = "сребро"] --- Упдатед --- [/ цолор] Ја вам препоручујем да погледате ВЛСИ Тест принципе и архитектуре е боок. Друга је добра за почетнике.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back