H
hookups1534
Guest
Поздрав свима, ја покушавам да урадим нешто врло једноставно и не могу изгледа да се то на посао. Све што ја желим да урадите је да далеко фајл пољу извор за једноставну цос ^ К (тета) образац. Шта треба да урадим је да се далеко области изворни фајл онда то користи као побудни за ја-решаваш симулације. Молим вас, свако ко разуме форматирање далеко датотеке терену извор одговори на овај пост. Формат није тако једноставно као следећи узрок покушао сам да и то није успело: Одг (Е_Тхета) = цос ^ К (тета) * син (пхи) им (Е_Тхета) = 0 Одг (Е_Пхи) = цос ^ К ( тета) * цос (пхи) им (Е_Пхи) = 0 сам ово добио једначину за далеко поље син ^ П а то је: Е (тета, Пхи) = цос ^ К (тета) * [син (пхи) * тхета_хат + цос (пхи) * пхи_хат] Ово нема имагинарни део, али када се осврнемо на далеко фајлове терену извор генерисана из ЦДТ, они увек имају имагинарни део, мислим да начин на који ја мислим да је датотека очекује тета и Пхи компоненти је у реду, молимо вас да свако ко разуме формата датотеке или све оне који могу да помогну или је алради је далеко фајл пољу извор икада пре. Хвала јос једном момци.