Далеко Поље Извор Филе у ЦСТ МСС

H

hookups1534

Guest
Поздрав свима, ја покушавам да урадим нешто врло једноставно и не могу изгледа да се то на посао. Све што ја желим да урадите је да далеко фајл пољу извор за једноставну цос ^ К (тета) образац. Шта треба да урадим је да се далеко области изворни фајл онда то користи као побудни за ја-решаваш симулације. Молим вас, свако ко разуме форматирање далеко датотеке терену извор одговори на овај пост. Формат није тако једноставно као следећи узрок покушао сам да и то није успело: Одг (Е_Тхета) = цос ^ К (тета) * син (пхи) им (Е_Тхета) = 0 Одг (Е_Пхи) = цос ^ К ( тета) * цос (пхи) им (Е_Пхи) = 0 сам ово добио једначину за далеко поље син ^ П а то је: Е (тета, Пхи) = цос ^ К (тета) * [син (пхи) * тхета_хат + цос (пхи) * пхи_хат] Ово нема имагинарни део, али када се осврнемо на далеко фајлове терену извор генерисана из ЦДТ, они увек имају имагинарни део, мислим да начин на који ја мислим да је датотека очекује тета и Пхи компоненти је у реду, молимо вас да свако ко разуме формата датотеке или све оне који могу да помогну или је алради је далеко фајл пољу извор икада пре. Хвала јос једном момци.

Здраво, ја никада није користио ову функцију у ЦДТ, тако ми је жао није могла директно да ти помогнем. Али ја сам помоћу неког другог метода Солвер Моментс (ЕМЦоС ТриД), где је такође могуће одредити Извор зрачења. У прилогу је Упутство за - погледајте на поглавља 3.5.11 блок паттерн извора. Можете видети и општи опис формата у прилогу слике. Ако би могли да генеришу своју потребан извор у овом формату могао сам да тестирате како ТриД Солвер може да подржи такав извор. Да ли је ваша фреквенција извора зависи? У овом случају формат само мало другачије - морате да наведете сличне блок за сваку фреквенцију.

Здраво, Хвала толико за свој одговор, не могу вам рећи колико добро се осећа да разговарате са неким о том проблему сам риповање ми косу да то раде за последње 4 дана сада! и само глупи син ^ К (тета) образац, нисам могао ни да једноставно дипол дипол за рад и само грех (тета). Па, шта би заиста ми помогне да је ако би могао генерисати фајл са образац цос ^ К (тета) у сферне координате за само неколико тета и Пхи узорака, не више од 5 или тако за сваки. Онда сам обрнути инжењеринг може да начин на који фајл је генерисан и применити концепте на свој досије. Мој фајл је исти формат као и ваша, осим мог образац вредности за Е_Тхета и Е_Пхи су у Одг () и Им () део и твоје су само Маг () и пХ (). Дакле, ако имам фајл са исправним образац у алат, онда могу само да конвертује вредности из поларних да се поново / ИМ, а затим покушајте фајл у ЦСТ. Молим Вас да ми ако можете да урадите да се за мене. Хвала јос једном за свој пост, ја сам хуртин овде са овим.

Ја ћу покушати да генеришу потребне образац. Које су вредности К сте заинтересовани? * На жалост, ово није баш мој специјализације, ја сам питати тривијално питања *. Сам поглед на папиру 'продајној Субсцрибе елемената обрасци и Оптимална бленде ефикасности у Мултибеам антенских система "од стране КС ИНГВЕССОН, ЈФ Јохансон, ИС КиМ, Ј. Рахмат-САМИИ, колега - не сматрају вредности к као квадратна функција д / ламбда, односно К (г / ламбда) ^ 2 - 0.5.

Хвала толико, ми смо толико срећни да имају људи који су спремни да помогну један другом се као ти, хвала опет. У реду, тако да к вредности ћу морати су 0.396, 3,4879, а 8.199 али ми је потребан само један од ових за почетак, најлакше ће проблем бити 8.199. Хвала још једном, јавите ми да ли постоји неки други потребне информације.

Видети у прилогу архиву са МАТЛАБ-кодовима и радијационој фајлове Извор образац за ЕМЦоС ЕМЦ студио. Да ли је то оно што сте очекивали? Шта ћете да побуде ових образаца?

Вов, то је управо оно што сам очекивао, хвала много, ја заиста ценимо то. Ја би требало да иде из ове датотеке у датотеку за мој програм. Хвала јос једном, ја ћу вас обавестити како то иде, али још једном, хвала толико, ја ћу вам дати хвала, али да ли постоји други начин да вам дати неке тачке или тако нешто? [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 3 сата 51 минута: [/ цолор] [/ сизе] је радио, мој проблем је увек био под претпоставком имагинарни део је 0, када је у стварности то ће не због знака који су укључени са реалним делом. Хвала јос једном, проблем решен! Такође, ја сам стварно стварно стварно ценим МАТЛАБ скрипту да поново генерисање фајлова образац, хвала!

Драго ми је да чујем ово. Имајте на тему ажуриране ако имате додатних питања.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back