Даљински контролисани љубитеља регулатора

A

agbesi

Guest
Не користим микроконтролер, али 555 тајмер као и Моностабле 4017Б контра деценије заједно са опто-изолатор НТЕ3042 и Триац БТ136.

Здраво, потребно је да објавите своје дијаграм кола .....

[Куоте = агбеси; 871563] Ја не користим микроконтролер, али 555 тајмер као и Моностабле 4017Б контра деценије заједно са опто-триак изолатор НТЕ3042 и БТ136 [/ куоте] Мислим да желим у микроконтролер базиран даљинским управљањем љубитеља регулатора. ? Ја сам у праву?

[Куоте = агбеси; 871600] Ја прилогу круг дијаграм [/ куоте] [цолор = "# ФФ0000"] шеми није јасно ....[/ ЦОЛОР]

[Куоте = агбеси; 871563] Ја не користим микроконтролер, али 555 тајмер као и Моностабле 4017Б контра деценије заједно са опто-триак изолатор НТЕ3042 и БТ136 [/ куоте] Зашто у користе 555.? Нека овако .... > Користите ПВМ и скуп отпуштање угао БТ 136 .... У, ако не користите, а затим у МПЦ морају да користе нула прелаз детектор! МПЦ серије имају уграђен у Зеро Цроссинг подешавање ..... користити следеће коло ... [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/21_1228334288.јпг [/ ИМГ]

имају уграђене сам нови круг дијаграм

Шта је ваш проблем. Коло је од ЕФИ и то добро функционише. Све ове објављени кола су тестирани пре штампања. Не видим никакав проблем у колу.

ово коло је тестирана не видим никаквих проблема у том колу оно што је сада твој проблем? потребно за повезивање делова сада Цхеерс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back