Да бисте пронашли брзину УСБ уређаја

D

Deepikaaa

Guest
Хи ... Може ли ико од вас реци ми ми се да како могу да пронађем на брзину било који УСБ уређаја ..??? Хвала у толико .. Деепссс ....

Здраво деепикаа, маслац видим да весите мислим да ће помоћи у [урл = хттп://ввв.усб.орг/хоме] УСБ.орг - Добродошли [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://ввв.усб.орг/ Програмери / доцс /] УСБ.орг - Документи] / УРЛ [

[Куоте = Деепикааа; 877422] Поздрав ... Како могу да пронађем на брзину било који УСБ уређаја ..??? [/ Куоте] Здраво .... другарица у следећу везу, можете добити јасан пут који је очигледно информисали о УСБ брзине .. Цхецк ит оут .. [УРЛ = хттп://ввв.ворлдстарт.цом/усб-порт-спеед/] УСБ порт Брзо | Бесплатан Рачунар Помоћ - Ворлдстарт.цом [/ УРЛ]

иеа ... Да Принце .. је било јасно .. Хвала у за год одговор .. Затим, како могу пронаћи брзина у битима?? Само за моје појашњење ја постављам ово куес ... Хвала у. Деепссс .....

[Куоте = Деепикааа; 877501] сав ... Да Принце .. је било јасно .. Хвала у за год одговор .. Затим, како могу пронаћи брзина у битима?? Само за моје појашњење ја постављам ово куес ... Хвала у. Деепссс .....[/ куоте] [урл = хттп://ввв.макеусеоф.цом/таг/5-лигхтвеигхт-тоолс-то-цхецк-тхе-спеед-оф-иоур-усб-фласх-дриве-виндовс /] 5 апликације које желите да проверите брзину вашег УСБ фласх диск (Уиндоус) [/ УРЛ] ДИС-ЛИНК је ФРИМВАРЕ за тестирање УСБ ФЛАСХ ДРИВЕ БРЗИНУ ... што уређај у да проверите .......? ?

Хи ... Само сам желео да зна да како да пронађете брзина УСБ драјвер мог система брзине .. Знам да је УСБ 2,0 .. Да ли постоји начин да пронађете без инсталације било каквог софтвера ..? Хвала у.. Деепссс ....

[Куоте = Деепикааа; 877581] Поздрав ... Само сам желео да зна да како да пронађете брзина УСБ драјвер мог система брзине .. Знам да је УСБ 2,0 .. Да ли постоји начин да пронађете без инсталације било каквог софтвера ..? Хвала у.. Деепссс ....[/ КУОТЕ] У цант анализирају брзина уређаја без алата ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back