Да ли број ПМОС и НМОС транзистора у ЦМОС капије ниво треба да буду једнаки?

P

pratap_v

Guest
Да ли је увек да мора број ПМОС и НМОС транзистора у ЦМОС капије листа веза нивоу могу да се екуал.Иф не молим вас јавите ми, зашто? Хвала

постоје сличне, али не и једнако тачно на пример, за инвертор, постоје пмос и НМОС, али ако желите да повећате капацитет диска од инвертора, јер брзина је већа од НМОС пмос, тако да можда постоје два пмос и НМОС за нови инвертора. Узгред, у примеру изнад, је два пмос паралелно повезане, тако да можете узети два пмос као оне.бут у листа веза, постоје два пмос.

У физички изглед, они могу извући онолико НМОС или ЦМОС желе да се уверите одговара, али у логицвисе 2 НОС или 2 ПМОС паралелно са истог извора и истог мозгова се сматра једним.

осим разлога које сам горе поменуо, ако капију ниво листа веза вашег овна у вашем листа веза се може видети, можете да проверите да број НМОС и пмос нису једнаки нормално. то зависи основну структуру вашег РАМ-а, на пример, за стандардне СРАМ 6т, постоје 4 НМОС и 2 пмос

У колу јединице, број НМОС и пмос су једнаки нормално за мале снаге троше, а други НМОС су свичева.

[Куоте = таркисс] осим разлога које сам горе поменуо, ако капију ниво листа веза вашег овна у вашем листа веза се може видети, можете да проверите да број НМОС и пмос нису једнаки нормално. то зависи основну структуру вашег РАМ-а, на пример, за стандардне СРАМ 6т, постоје 4 НМОС и 2 пмос [/ куоте] СРАМ није ЦМОС!

трендвест2 шта је ЦМОС? Да ли сте сигурни ??????

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back