Да ли постоји неки зачин модела фајл за СОИ технологије?

R

rosaeidi

Guest
Здраво Да ли постоји неки зачин модела фајл за СОИ технологије? Тк

Да. Мислим да треба да будете прецизнији! Било који одређени процес или произвођач? МОСФЕТ нивоу 57 модели су СОИ, мислим. Кит.

Нема шансе. Ми смо се добија од стране за 30 + година без било шта те врсте.

Можете их скинути са Беркелеи БСИМСОИ Веб сајт: [УРЛ = хттп://ввв-девице.еецс.беркелеи.еду/ ~ бсимсои / цирцуитс.хтмл] БСИМСОИ Сајт-почетна страница - кола пример [/ УРЛ]

Поштовани Кит, молим Вас, објаснити више о "МОСФЕТ-нивоу 57 модела" за СОИ? Ја сам почетник у СОИ дизајн. ТКС Роса

Ако се Хспице модела из своје ливнице они ће рећи: "нивоу = 57" у моделу МОСФЕТ-ја мислим. Пазите, изгледа Беркли оне су на нивоу 9. То је оно што говори симулатора који је СОИ модела. Није неуобичајено да морате да измените ниво у изјави модела ако их користите на Спајс симулатору осим оног који је био намењен. Добио сам на нивоу 57 модела из ливнице и морали су да га промените на ниво 9 за мој симулатору. Кит.

Ја симулирају инвертор са БСИМСОИ модел, али излаз није као инвертор излаз, зашто је мој резултат је овако?

Мораћете да покажу свој круг и резултати да се користан одговор. Да ли сте исправно повезани сви уређај терминала? Кеитх

Ово је мој код: /////////////////////////////// Мк Оцедити капија Извор Назад-капија (подлоге) Тело Тк ВЛ ( тело изостављен за ФБ) * Изменио Дарсен Лу 03/11/2009. укључују ./нмос4п1.мод укључују ./пмос4п1.мод.. опција темп = 27Ц Вповер ВД 0 1.5 0 0 Вгнд ВС-Вгате Капија ВС-импулса (0В 1.5В 10пс 250пс 1пс 1пс 500ПС) МН0 ВС-Капија Од ВС-Н1 = 10У Ш Л = 0.18у МП0 ВД Капија Од ВС-П1 В = Л = 20у 0.18у Тран 0.01н 600пс штампе Тран В. (капија) В (оут). КРАЈ. ////////////////////////////////////////// молимо Вас да проверите у свој хспице симулатору. [Цолор = "даркоранге"] овај код је један од примера да они представљају са својим моделом [/ цолор]. Ја модела у прилогу испод. Хвала на пажњи.

Ја не могу одмах видети зашто, али моја сумња је са моделима. То може бити некомпатибилност са мојим Симулатор - она подржава само БСИМ3 СОИ - али чак и ако скинем БСИМ3 СОИ модела из Берклија не ради. Међутим, ако ја заменити моделе са онима из СОИ процес сам користио раније симулације ради. Ја ћу покушати да пронађе где је грешка, али имам пар других ствари да се ураде прве. Кит.

[Куоте = асхкан_ед; 839878] МП0 ВД Капија излаз [цолор = "Ред"] вс [/ цолор] П1 В = Л = 20у 0.18у [/ куоте] Изгледа да повезани ПМОС обједињено на [цолор = "Ред"] вс (ГНД) [/ цолор] уместо ВД.

Да, приметио сам да је као добро, али исправља то није изгледа да то ради. Нешто друго је погрешно. Кит.

Нисам сигуран да ли ће то радити са вашим симулатору, али дајте јој покушајте следеће: [ЦОДЕ] МН0 ВС-Капија Од 0 ВС-Н1 В = 10У Л = 0.18у НУМТЕРМС = 5 МП0 ВД капија из ВД Вд П1 В = 20у Л = 0,18 у НУМТЕРМС = 5 [/ цоде] Кит.

[/ Цолор] [куоте = ерикл; 840173] Изгледа да повезани ПМОС обједињено на [цолор = "Ред"] вс (ГНД) [/ цолор] уместо ВД [/ куоте] Хвала.. у праву си, али као што сам тужна да је њихов пример и са овом променом се стави није променио много.

Да ли сте покушали променити Предложио сам? Кеитх

[Куоте = кеитх1200рс; 840276] Нисам сигуран да ли ће то радити са вашим симулатору, али дајте јој покушајте следеће: [ЦОДЕ] МН0 ВС-Капија Од 0 ВС-Н1 В = 10У Л = 0.18у НУМТЕРМС = 5 МП0 ВД капија из ВД Вд П1 В = Л = 20у 0.18у НУМТЕРМС = 5 [/ цоде] Кит [/ куоте]. ја користим Хспице 2008, можете ли ми рећи шта сам Симулатор треба да користи за рад са СОИ? Симулатор који користите? Можете ли да приложите свој модел? :. П Хвала јос једном [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 00:09 ---------- Претходни пост је био у 00:08 ----------[/ сизе] [/ цолор] [куоте = кеитх1200рс; 840385] Да ли сте покушали променити Предложио сам? Кит [/ куоте] Да, покушао сам али не ради ** Еррор ** (Е: \\ хспице \\ бсим_бсимсои4п1_бенцхмаркинг \\ инв_тр.сп: 14) дупликат параметар буде постављен или број елемената чворова није у опсегу од 3-7 ** грешке ** (Е: \\ хспице \\ бсим_бсимсои4п1_бенцхмаркинг \\ инв_тр.сп: 14). тешкоћа у читању улаз "Шта ви поново предложити? Жао ми је нисам имао дозволу за постављање за 3минутес :-( Хвала јос једном поново

Хмм. Ја ћу опет изгледати АСАП. Ја користим СИМетрик. Нисам могао да ваш кола за рад са Беркли моделима, али да га промените фиксна. Кеитх

[Куоте = кеитх1200рс; 840276] [ЦОДЕ] МН0 ВС-Капија Од 0 [цолор = "Ред"] вс [/ цолор] Н1 = 10У Ш Л = 0.18у НУМТЕРМС = 5 МП0 ВД капија из ВД [цолор = "Ред"] ВД [/ цолор] П1 В = Л = 20у 0.18у НУМТЕРМС = 5 [/ цоде] [/ куоте] [куоте = асхкан_ед; 840391] ** грешке ** (Е: \\ хспице \\ бсим_бсимсои4п1_бенцхмаркинг \\ инв_тр.сп: 14) дупликат параметар бити постављен или [б] број елемента чвора [/ б] није у распону од 3-7 [/ куоте] Ваљда. [цолор = "Ред"] горе означене црвено чворови [/ цолор] су необавезан. Покушајте: [КОД] МН0 ВС-Капија Од 0 Н1 В = 10У Л = 0.18у НУМТЕРМС = 5 МП0 ВД Капија Од ВД П1 В = Л = 20у 0.18у НУМТЕРМС = 5 [/ цоде]

[Куоте = ерикл; 840514] Ваљда [цолор = "Ред"] горе означене црвено чворови [/ цолор] су необавезан. Покушајте: [КОД] МН0 ВС-Капија Од 0 Н1 В = 10У Л = 0.18у НУМТЕРМС = 5 МП0 ВД Капија Од ВД П1 В = Л = 20у 0.18у НУМТЕРМС = 5 [/ цоде] [/ куоте] Ја прилогу излаз са Исправите. Да ли је СОИ модел ради другачије?

Изгледа да [Б] вс [/ Б] чвор је плутајући ВРТ да се [б] 0 [/ Б] (= ГНД) Да ли сте можда изоставите [Б] Вгнд вс 0 0 [/ Б] изјаву?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back