Да ли су ово коло у рекламама и желим да израчуна ИИП3

A

alizadeharand

Guest
Имам ово коло у рекламама и желим да израчуна ИИП3. ико може да ми помогне?

Погледајте [урл] хттп://едоцс.соцо.агилент.цом/дисплаи/адс2009/Ларге+Сигнал+Амплифиер+Симулатионс [/ урл] Користите ХБ1сс или ХБ2 анализе. Такође, погледајте [урл] хттп://ввв.десигнерс-гуиде.орг/Форум/ИаББ.пл?нум=1262828862 [/ урл]

[Куоте = ализадехаранд] то није помогло ми ...[/ куоте] Зашто? Моји линкови су веома довољно за процену ИИП3 за једноставно диференцијал појачало. Шта је ваше питање? Пре свега, не постоји извор сигнала вожње диференцијал појачало. Да ли разумете дефиницију ИИП3?

Да, знам! дај да ти видим сецоунд везу .. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 6 минута: [/ цолор] [/ сизе] О, не сецоунд веза није ми помогне превише објасните метод за мене

[Куоте = ализадехаранд] Да, знам [/ куоте] Ако знате дефиницију ИИП3 за кола тачно, мислим да не треба да, питање уопште. [Куоте = ализадехаранд] дај да ти видим сецоунд везу .. ох но сецоунд веза није ми помогне превише објасните метод за мене [/ куоте] Опет моја линкови су врло довољни за процену ИИП3 за једноставно диференцијал појачало. [Цолор = ред] [б] Шта на земљи је питање [/ б] [/ цолор] Опет видим линкове ја сигурно из. Посебно, други линк није лако разумети, осим ако сте врло упознати са обе АГИЛЕНТ огласе и Цаденце предосјећај.

Не желим да односи ме Напредни систем дизајна 2009 упутство за страна ... Само желим једноставан савет!

[Куоте = ализадехаранд] Не желим да ми се односи на Адванцед Систем дизајна 2009 упутство за страна ... Само желим једноставан савет [/ куоте] Ваш захтев за симулацију је превише лако. Дакле, не постоји једноставан савет бољи од "Водич Примери у напредном систему дизајна 2009". Погледајте сигурно "Примери Водич за напредни дизајн систему 2009". И следеће нису из "Водич Примери у напредном пројектовање система 2009". [Урл] хттп://ввв.десигнерс-гуиде.орг/Форум/ИаББ.пл?нум=1262828862/20 # 20 [/ урл] [урл] хттп://ввв.десигнерс-гуиде.орг/Форум/ИаББ пл. нум = 1262828862/22 # 21 [/ урл] Колико ја видим све претходне постове, имате и Цаденце Сабласт мада не изгледа да је упознат са Цаденце Спецтре превише. Ако користите каденца предосјећај уместо АГИЛЕНТ ОГЛАСИ, можете да урадите подешавање симулација ИИП3? Ако је тако, ИИП3 евалуацију у УСХ је исто концепцијски. Или да ли постоји симулација окружење где можете да понављате ИИП3 евалуације, као што Ментор елдоРФ, Синпопсис ХСПИЦЕ-РФ, итд, ИИП3 евалуацију у УСХ је исто концептуално год симулатора који користите. Ако сте стварно мерење искуства ИИП3, једноставно опонашају стварне подешавање мерења у симулацији. [Б] Сазнајте мерења користећи стварне инструменте. Не "ЕДА алата Плаи". [/ Б]

Знате, ја могу мерити ИИП3 користећи ХСПИЦЕ, али у ПП симулације у АДС постоји ИП3ин средство и желим да искористим ову алатку.

[Куоте = ализадехаранд] Знате, ја могу мерити коришћењем ИИП3 ХСПИЦЕ [/ куоте] То је веома сумњива да ли можете да мерити ИИП3 правилно користе ХСПИЦЕ. [Куоте = ализадехаранд] али у ПП симулације у АДС постоји ИП3ин средство и желим да искористим ову алатку [/ куоте] Изгледа да не може да разуме ИИП3 процена за Ваш кола уопште.. "Иип3_ин ()" враћа вредност као "дБм". [Урл] хттп://едоцс.соцо.агилент.цом/дисплаи/адс2009/ип3+ин% 28% 29 # ип3ин% 28% 29-1105339 [/ урл] Једноставно то исто мерење као ХСПИЦЕ користећи ОГЛАСИ ПП анализе. Генерално ИИП3 је дефинисан за улазни напон не улазна снага за једноставно коло. Дакле, ИИП3 оцењује за однос диференцијал излазног напона вс напона диференцијал улаз. Да бисте дефинисали ИИП3 као улазна снага са неким вредност референца импеданса?

[Куоте = панцхо_хидебоо] [куоте = ализадехаранд] Знате, ја могу мерити ИИП3 користећи ХСПИЦЕ, али у ПП симулације у АДС постоји ИП3ин средство и желим да искористим ову алатку [/ куоте] Изгледа. Не можете да схватите ИИП3 процена за кола уопште. "Иип3_ин ()" повратак као "дБм". [Урл] хттп://едоцс.соцо.агилент.цом/дисплаи/адс2009/ип3+ин% 28% 29 # ип3ин% 28% 29-1105339 [/ урл] Једноставно исто мерење користећи ОГЛАСИ ПП анализу као ХСПИЦЕ. [/ куоте] ја донт желим да ми помогне Донт зујалица ми господин разумете? [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 3 сата 42 минута: [/ цолор] [/ сизе] је жао !!!!!! Жао !!!!!!

Мислим да сам мора да користи ВН-тон и помести напона амплитуда

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back