Да ли је неко изградио ову ПицКит 2?

C

Computerman29

Guest
Поздрав свима, Да ли је неко изградио ову ПицКит 2 дизајн? Не сећам се где сам га добио. Мислим да може бити на неком другом месту у овом форуму. Она нема ОП-амп, биполарни транзистори уместо МОСФЕТ-а, и преко рупа компоненти. Сасвим једноставан дизајн, али изгледа да је потпуно функционалан у односу на оригинални. Ако неко има изграђен овај или зна чији дизајн је то, онда нека повратне информације би било много поштовати. Хвала. БТУ, како шаљете датотеку директно прегледавање?

Хи Цомпутерман29! Недавно сам изградио овај дизајн (1 монтх аго), и то добро функционише. Ја сам тестиран са 16Ф819 (брисање и репрограмирање). 12Ф675 (брисање, бланко чек), 16Ф676 (бланко). Ја сам помоћу ПИЦКИТ2 верзију 2.40 и МПЛАБ 8, и препознају кола. Сам почео да користим боотлоадер Воутер је. Недостатак је да Вдд не дозвољава 5В, јер постоје пада напона преко биполарног транзистора ВЦЕ, тако Вдд испоручује циљ ПИЦ-а је око 4.7В. ВПП је око 11.5В (можда може да се подеси променом напона сепаратор користи / Д улаз повратна спрега), али нисам имао никаквих проблема.

Покушавам да га изгради, гдје могу да надјем боотлоадер Воутер је? хвала Лоренцо

Шематски је типично ПИЦкит или 2 Санс програмирати ВДД и не ВПП пре ВДД. Ја волим да зовем га ПИЦкит 2 СЕ. Мораћете програмер за програмирање 18Ф2550, Воутер боотлоадер неће радити на празан ПИЦ-а.

Поздрав, Реч упозорења: схематски је незгодно за читање. Мислим да је то погрешно. Мој уређај чита 5В где је требало да прочитате Вдд циљ. Сигуран сам да је изграђен тачно према шематски. Шематски сам послали у ранијим пост није у реду (моја грешка). Ја то исправити на мом одбору, али и даље има исто понашање. Шематски је Впп пумпа повезана на 5В. Мислим да треба да се повеже са циљним Вдд. Да ли неко потврди ово?

Проверите са шематски од оригиналног сајта: [урл] хттп://ввв.тецмб.цом/пицкит2_цлоне.хтмл [/ урл]

Овде је схематски који је верификован: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/довнлоад.пхп?ид=134117 [/ урл] овде је Поједностављена схематски цртеж: [урл] хттп: .едабоард.цом / довнлоад.пхп ид = 134300 [/ урл]?

[Куоте = блуероомелецтроницс] шематски је типична ПИЦкит или 2 Санс програмирати ВДД и не ВПП пре ВДД. Волим да га зову ПИЦкит 2 СЕ [/ куоте] Занимљиви - Ја сам у потрази за изградњу најлакши ПИЦКит 2 могуће и то изгледа овако може да буде.? Претпостављам "програмабилна ВДД" је само да програмира ПИЦ у напонима, осим 5в? Шта је "ВПП пре ВДД" мало? Захваљујући Ијан [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 2 минута: [/ цолор] [/ сизе] Само гледајући га поново - може да буде поједностављена више уклањањем епроме ако нот потребан програмер-на- Иди функционалност или су више од кључног значаја за операцију? Такође, блуероомелецтроницс - је ваш комплет Јунебуг Пицкит СЕ без тих истих 2 ствари?

Јер сам пронашао ПК 2 Лите дијаграм Постед би блуероомелецтроницс и био сам у односу да дијаграм са овим и постоје неке разлике - су они функционално исти или постоји разлика тамо?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back