Да ли је ово још један тип ПЛЛ?

K

kurtulmehtap

Guest
Претпоставимо да имамо веома стабилну 1 ГХз Фрекуенци извор налик на ВЦКСО или ЦРО, 1 Ако смо. поделити користећи фракцијског Н бројач (рецимо са 100) 2. Упоредите / 100 излаз на излаз на 10 Мхз ОЦКСО користећи фаза фреквенција Детецтор 3. Користите излаз ПФД за израчунавање 4 Фрекуенци грешке. Знајући Фреквенција грешке, поделите 1 ГХз фреквенције извора од стране друге вредности да бисте добили жељене фреквенције између 0 - 1000МХз. 5.. Поновите корак 4 често као фреквенција наносима. Претпостављам да предложени метод треба користити негде, Да ли је ово још један тип од ПЛЛ. Можемо ли очекивати боље фазни шум него ДДС? Хвала

Претпостављам да ће се зове ФЛЛ и практично, треба да буде дигитално спроводи. Аддед: Нашао сам овај (нисам ваљда за ГХз): [урл] ввв.волфсонмицро.цом/доцументс/уплоадс/мисц/ен/ВАН0209.пдф~~ХЕАД=добј [/ урл]

[Куоте = КеримФ; 1073231] Мислим да би се могло назвати ФЛЛ и практично, треба да буде дигитално спроводи. Аддед: Нашао сам ово (нисам ваљда за ГХз): [урл] ввв.волфсонмицро.цом/доцументс/уплоадс/мисц/ен/ВАН0209.пдф~~ХЕАД=ННС~~ХЕАД=добј [/ урл] [/ куоте] Хвала за референцу. ФЛЛ описано у документу користи ВЦО опет исто као и ПЛЛ.

[КУОТЕ] ФЛЛ описано у документу користи ВЦО опет баш као и ПЛЛ [/ куоте] Мислим да се осврнемо, укључујући програмабилни преградом уместо ВЦО..

[Куоте = КеримФ; 1073324]. Претпостављам гледате укључујући програмабилни преградом уместо ВЦО [/ куоте] Управо тако

Ја разумем додн'т термин фракциони преградом у вези са 100:1 преградом која ће бити реализована као цео број дивдер. Подела 1 ГХз на произвољну фреквенцију излазни (коришћење није целобројни однос) ће укључивати јаку џитер. Тако сам у ствари не разумеју како замишља метод би требало да раде?

[Куоте = ФВМ; 1073345] ја додн'т разумем термин фракциони преградом у вези са 100:1 преградом која ће бити реализована као цео број дивдер. Подела 1 ГХз на произвољну фреквенцију излазни (коришћење није целобројни однос) ће укључивати јаку џитер. Тако сам у ствари не разумеју како замишља метод би требало да раде [/ куоте] Фрацтионал ПЛЛ-а имају разломачки Н Стаклене. Да ли они такође увести јак џитер? Јасно ми је да замишљена метод не може подешавати између 0-1000 Мхз, али може да произведе ниже фреквенције.

Фрацтионал ПЛЛс увек генерисати неку џитер. У уобичајеном фракционом дизајна, не-периодични сигнал је присутан на ПФД и углавном уклоњени у петље филтер. Неки пројекти су коришћењем дигиталне ПФД са Сигма-Делта бука обликовање да би се смањио јиттер. Другим речима, да се ниска или барем умерено џитер од фракционом фреквенције преградом, потребна вам је са ВЦО ПЛЛ петље и филтер.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back