Дигитална фреквенцијска модулација / демодулација

C

cwt

Guest
Здраво, ја сам имао кр2206 као ФСК модулатора и кр2211 као ФСК демодулатор. Моја логика 0 = 2кХз и логику 1 = 5кХз. Већ сам ставио све компоненте базу на мој дизајн. Међутим, постоје неке сумње. 1. Како треба да модулатора и демодулатор исправно тестира? Да ли је повезивање кр2206 излаз на кр2211 улаз кроз жицу или бежично повезивање? Имао сам користи генератор функција за тестирање демодулација и ради фино. Али, да ли постоји начин да се бежичним путем теста и кола? 2. Да ли је излаз кр2211 Демодулатор обрнути од ТТЛ логика? За учесталост <3.2кХз се надувам (4.75В) и за учесталост> 3.2кХз И Гет Лов (0.045В). По праву да треба да добија високе за Фрек> 3.2кХз и низак за уестаности <3.2кХз. Молим вас савет ми. Хвала. Поздрав, ЦВТ

Здраво Коришћење ИЦ ЛЕД и ИЦ транзистора као пријемног уређаја. Павла.

Здраво, 1. Када сам хране у ФСК излаз из модулатора до Демодулатор улаз (преко жица), ТТЛ излаз напона оба висока по нижој фреквенцији (2кХз) и вишим фреквенцијама (5кХз). Али када користим функцију генератора за исхрану у Демодулатор са истим фреквенцијама, излазни напон је низак у 5кХз и на високом нивоу 2кХз. Може ли ико објаснити зашто се ово дешава? 2. Да ли је модулатора претпоставимо да инвертион од напона у односу на дигитална фреквенцијска фреквенције? 3. Само да потврди, да брзину утицати критеријумима дизајн? Поздрав, ЦВТ

Здраво, ја сам успео да реше проблеме. Међутим, постоји још један проблем. Да ли постоји неко ко изграђен и тестиран кр2206 са кр2211? Волео бих да чујем мишљење од вас. Када користим 600Хз излаз генератора функције (+2,5 В и-2.5В), да вози кр2206, дигитална фреквенцијска излаз је пристрасан на одређене позитивне напонском нивоу и излаз ће бити хране у кр2211. Излаз из кр2211 је демодулатед сигнал са +5 В и 0В. Када користим ПИЦ-а за слање сигнала 600Хз скуареваве (+5 В и 0В) на кр2206, дигитална фреквенцијска излаз је пристрасан на 0В и кр2211 излаз је +2,5 В и-2.5В. За мој случај желим да пошаљем 0В-5В сигнал и преузели поново сигнала у облику 0В и 5В. Да ли постоји параметара кола могу да урадим да се то постигне? Хвала. Поздрав, ЦВТ

Стави кондензатор у серији са линије између две јединице. Затим можете да користите два отпорника у разделник напона конфигурацију да бисте подесили ниво једносмерне струје у пријемник да буде оно што желите.

Демодулатор улаз има 0.1уФ кондензатор. Треба ми нека верификација на ФСК демодулатор. Да ли је кр2211 Демодулатор треба да 0В на 5В излаз ако допринос кр2206 модулатора је подељена напонски сигнал (+ В и-В)? (Види слику, жута = улаз, плаво = излаз) или је то кр2211 Демодулатор дају + В-В излаз и ако улаза кр2206 је 0В на 5В напајање? Или је то кр2211 Демодулатор само даје 0В до 5В излаз без обзира на природу улазног сигнала. Раније сам у стању да добијене 0В на 5В сигнала као што је приказано на слици. Али сада ја лицемјерје добити то (чак и са истим кола конфигурација). Треба ми неко ко има баве кр2206 и кр2211 да провери са мном. кр2211 покварио?

Здраво свима, ја сам успео да реши ово. То није због мог проблема кола. Његова због осцилоскоп поставку. Требало би да подесите ДЦ спојница уместо АЦ спојнице. Оно што представља проблем. ЛОЛ Поздрав, ЦВТ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back