Дигитални ЛЕД сат за фудбалског стадиона

W

wmyatthu

Guest
Желим да се изгради дигитални сат за фудбалски стадион. Дакле, молим вас дајте ми неку идеју како да се изгради дигитални сат. Хвала.

"Фудбалског стадиона" Хоћеш да кажеш 10 стопало цифре? Не много различитих величина, користи 500 ЛЕД да би сегменту. Чаба

Нема конкретан проблем да се изгради дигитални сат, за фудбалски стадион морате избор десни дисплеј медијима!

користи Дотматрикс довели па како о својој буџет! колико ако вас много не буџет може да се изгради до 7. сегменту, такође. разлога један Изгледа да кажем је ниске цене и применити много користи транзистор диск коло мало

То није тешко урадити. Можете користити екран да буде 7-сегментни дисплеј, можда ће бити потребно 5 јединица (2 на секунде, 3 за минута). Овде је потребно УЦ без О / П портова једнак 5 портова (сваки је 8 бита), сваки порт контролише један 7-сегментних јединице. Али пошто је сат на стадиону, највећи бр. ће бити (120мин): (0сец) и то значи да ће последња 7-сегментни јединица треба само да нема. '1 'Који треба само два контролна бита који могу бити и последњи бит било које две О / П портова који контролише прва четири 7-сегментних јединица. Препоручујем вам да користи Атмел [АТ89Ц51]. има 4 И / О портови. Програм ће бити врло једноставна, посебно ако је написан у Ц / Ц + + језику. Надам се да помаже ...

највећи део 12000МЦД ЛЕД на минимум (за спољну), напајање по броју употребљених ЛЕД диода, добре механичке посао, не заборавите за хлађење и воде, пчела, ветар, снег, Вандали, ... отпор. У овом случају је програмирање посао прилично мања од механичке.

Ја сам пре за ову годину за дигитални сат да се види преко градски обриси. Решење је да не користе ЛЕД диоде, али да користи 6 'флуо цеви - то испало много јефтиније. Бриан.

[КУОТЕ = бохумилфулин; 811080] Највише 12000МЦД ЛЕД на минимум (за спољну), напајање по броју употребљених ЛЕД диода, добре механичке посао, не заборавите за хлађење и воде, пчела, ветар, снег, Вандали, .. . отпор. У овом случају је програмирање посао прилично мања од механичке [/ куоте] За опште информације, ову тему које сте порука је стартује и зауставља назад 4 године..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back